Szacuny
11182
Napisanych postów
51935
Na forum
25 lat
Przeczytanych tematów
57816
Słuchajcie, czy użycie Kretyny która przecież zatrzymuje wodę w organiźmie razem z Fat Burnerem to nie pomyłka. Chciałbym zrzucić sadło ale nie kosztem masy mięśni. Fat Burner nie popali mi mięśni? Czy trening nadal będzie powodował wzrost masy mięśniowej ale tłuszcz wypalał się? oczywiście dieta, bcaa i itp do tego ! Prosze o odpowiedź.
Szacuny
79
Napisanych postów
25516
Na forum
22 lat
Przeczytanych tematów
110567
Wiekszosc fut burnerow to shit
Ale w miare dobrz )jak na fut burnera) jest thermo treca
Co do spadkow na miesie,to zawsze jakies tam beda,mozesz je zminimalizowac poprzez dostarczenie odpowiedniej ilosci biaka
Najpierw dokoncz masowanie a za jakies 1,2 miesiace rzezbe
Zmieniony przez - Quart w dniu 2004-02-04 13:54:27
Szacuny
119
Napisanych postów
21724
Na forum
22 lat
Przeczytanych tematów
92660
Jak siusiek napisał,naJpierw dokoncz masowanie a potem łap się za spalanko.
Branie kreatyny przy zrzucaniu tłuszczu nie jest niczym nowym.
Fat burnery działają.Tyle ze trzeba brać je w wiekszych dawkach od zalecanych.Poleciłbym fat burnery treca,hi teca,mlo,ultimate i inne oparte na substancjach litotropowych-cholinie i inozytolu.Dokup sobie lecytyne w proszku do tego.
I dieta wysokobiałkowa.
Mozliwe jest budowanie masy mieśniowej bez zbędnego otłuszczenia,choć to jest trudne i powolne.
Pozdro.
ps. trening mozesz zostawić masowy
"nie znam sie na niczym co czytałem na temat ćwiczeń"
Szacuny
3607
Napisanych postów
36619
Na forum
22 lat
Przeczytanych tematów
261224
"Fat burnery działają.Tyle ze trzeba brać je w wiekszych dawkach od zalecanych."
Dawki nie są ważne (nie mówie o efce). Decydującym czynnikiem przydatności/działania fat burnerów jest deficyt kaloryczny. To do autora, nie do Ciebie miętki ;)
Szacuny
119
Napisanych postów
21724
Na forum
22 lat
Przeczytanych tematów
92660
No oczywiste jest że jak ktoś się chce odchudzac to powinien się liczyć ze zmniejszeniem podazy kalorii bo inaczej wszystkie inwestycje trafi szlag Niektóre fatburnery chamują apetyt w pewnym stopniu,o czym donosiła mi mama po stosowaniu fb mlo Pozdro.
"nie znam sie na niczym co czytałem na temat ćwiczeń"
Szacuny
43
Napisanych postów
4241
Na forum
22 lat
Przeczytanych tematów
16798
Racja chłopaki tylko niech autor posta pamięta żeby z tym deficytem nie przesadzać bo wtedy tarczyca ,,się przełączy" w tryb oszczędnościowy i spalanie tłuszczu już nie bedzie takie łatwe. Jednym słowem jeść mniej niż organizm potrzebuje. Przy czym białko to podstyawa posiłków.