Szacuny
0
Napisanych postów
12
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
191
Witam. Zamierzam zapisać się na Kick-Boxing lecz chciałbym się dowiedzieć czy znacie może jakiś gody polecenia klub w Legnicy? Z tego co wiem to kilka jest lecz chciałbym trafić do najlepszego. Pozdrawiam
Szacuny
2
Napisanych postów
209
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
4592
Ty moj kumpel tez szuka Kicka w Legnicy. Slyszalem tylko o klubie na Drzymaly, moglbys mi przeslac na priva nazwy klubow, ulice i nazwisko trenera? Bylbym zoobowiazany. Jak masz Boks/MuayThai to tez bym prosil. Cholera akurat go zbanowali hehe Jak odblokuja mu konto to pokaze mu ten temat.
Szacuny
5
Napisanych postów
204
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
8990
Tkkf Olimp Legnica boks i kick boxing z elementami muay thai jest tylko tam, nie mowie tu o dzikich sekcjach bo pewnie cos sie jeszcze znajdze w legnicy. Adres to górnicza 1, trener Zbigniew Prych.
Szacuny
1
Napisanych postów
320
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
3958
siema Rejtan chodzisz tam ?? hmm bo ja byłem na jednym treningu i spodobało mi się i od sierpnia sie zapisuje , bo teraz lece na wakacje , badania już mam :) pozdro
Szacuny
5
Napisanych postów
204
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
8990
Witam Stalker tak chodzilem tam 2 lata(ostatni raz bylem na koniec maja) teraz sa wakacje i chyba nie ma treningów ale nie wiem niechce cie wprowadzac w blad. Ale mam zamiar wrocic od pazdziernika(jak wszystko dobrze pojdzie), co ci moge powiedziec o klubie mi odpowiada, jak dla mnie jest w porzadku. Jak masz jakies pytania odnosnie klubu to pisz postaram sie pomoc.
Szacuny
1
Napisanych postów
320
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
3958
siema są treningi bo byłem w lipcu na jednym , teraz wróciłem z wakacji i od sierpnia znowu zaczynam ;) tym razem regularnie zapiszę się na boks i kick boxing :) podaj gg :) pozdro
Szacuny
0
Napisanych postów
35
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
254
TKKF Olimp Legnica jest bardzo dobry klubem,najlepiej swiadcza o tym sukcesy jego zawodnikow.Widzialem walke Eliasza na You Tube,ktora stoczyl na gali w Legnicy i wygral prze KO w pierwszej rundzie.Zaluje ,ze mnie tam nie bylo.Pamietam jak zaczynal trenowac,poziom mial bardzo niski,a teraz jest zawodowym mistrzem swiata federacji WKN czyli to cos swiadczy o tym klubie i poziomie szkolenia.Ja sam po 2 latach treningow w Olimpie zdobylem Puchar Polski w Full Contact oraz inne liczne sukcesy.Duzym plusem dla tego klubu jest jeszcze to,ze odwiedzaja go dosyc czesto zawodnicy tacy jak Mariusz Cieslinski i Leszek Koltun zeby posparowac z tamtejsza kadra.Nie ma tam treningu bez sparringu,przynajmniej tak bylo za moich czasow wiec nikt nie bedzie sie nudzil i tracil czasu. Pozdrawiam Trenerow i caly klub. DAREK G.
Zmieniony przez - siwy417 w dniu 2009-09-17 19:32:58
Zmieniony przez - siwy417 w dniu 2009-09-17 19:34:07
Zmieniony przez - siwy417 w dniu 2009-09-17 19:34:33
Szacuny
2
Napisanych postów
139
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
898
TKKF OLIMP LEGNICA trenuje tam już jakiś czas i jestem bardzo ale to bardzo zadowolony. Z teog co mi wiadomo Mariusz Cieśliński będzie w tym klubie trenerem od stycznia nast. roku, z tego co mi wiaodmo postanawia dołaczyc do grona Fighterów z Lcy. Na treningach jest ostry wycisk a ostatnio dużą role kłądzie się na Muai Thai.
Jest kilku chłopaków którzy zaczynają kariere zawodową i ogólnie poziom grupy nie jest w cale tkai słaby. Niedawno słszałem o nas pogłoski " Teraz tam trenują same słonie.. " Tak jest kilku chłopaków o wadze ciężkiej ale są i te niższe kategorie wagowe więc bez obaw heh. ;)
sport:Kickboxing,muai thai
"Kiedy ty odpoczywasz, to twój przeciwnik trenuje"