Witam. Mam 17 lat, 183 cm wzrostu i 78.5kg.Przez ostatni rok się zaniedbalem i chcialbym wyeliminowac troche tluszu :) - choruje na niedoczynnosc tarczycy, narazie mam tarczyce w "normie" lecz biore tabletki nadal. Czy poprzez nie jedzenie slodzyczy, fast foodow, a wcinaniu tylu kalorii ile organizm potrzebuje dam rade zrzucic? - Wlasnie kupilem karnet na basen 3x w tygodniu + 3x rowerek stacjonarny 30 min. Wedle mnie nie widze sensu rozpisywania diety - na poczatku marca czeka mnie operacja, po niej jak najbardziej, moze się myle. Z góry dziękuje za odpowiedź - pozdrawiam.
Waga: 78.5
Wzrost: 183
Obwód klatki: -
Obwód ramienia: 35
Obwód talii: 90-92
Obwód uda: -
Obwód łydki: -
Szacunkowy poziom tkanki tłuszczowej: niby 24 ;p
Aktywność w ciągu dnia: szkoła - dom - basen
Uprawiany sport lub inne formy aktywności: basen 3x w tyg i rower stacjonarny 3x w tyg
Odżywianie: słodyczy nie jadam od około 4 lat, fast food zdazy sie przy jakims wypadzie na miasto z kolegami.
Cel: szybka redukcja
Ograniczenia żywieniowe: brak
Stan zdrowia: choruje na niedoczynnosc tarczycy
Preferowane formy aktywności fizycznej: niechciałbym chodzic na siłke, jesli to mozliwe wolalbym czyms zastapic
Stosowane aktualnie i wcześniej preparaty: -
Czy możliwe jest wprowadzenie suplementów: -
Stosowane wcześniej diety: -
Waga: 78.5
Wzrost: 183
Obwód klatki: -
Obwód ramienia: 35
Obwód talii: 90-92
Obwód uda: -
Obwód łydki: -
Szacunkowy poziom tkanki tłuszczowej: niby 24 ;p
Aktywność w ciągu dnia: szkoła - dom - basen
Uprawiany sport lub inne formy aktywności: basen 3x w tyg i rower stacjonarny 3x w tyg
Odżywianie: słodyczy nie jadam od około 4 lat, fast food zdazy sie przy jakims wypadzie na miasto z kolegami.
Cel: szybka redukcja
Ograniczenia żywieniowe: brak
Stan zdrowia: choruje na niedoczynnosc tarczycy
Preferowane formy aktywności fizycznej: niechciałbym chodzic na siłke, jesli to mozliwe wolalbym czyms zastapic
Stosowane aktualnie i wcześniej preparaty: -
Czy możliwe jest wprowadzenie suplementów: -
Stosowane wcześniej diety: -
Pomogłem? -> zarzuć soga.