jak w temacie jesli ktos cos ma niech pisze.pozdro
...
Napisał(a)
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
a CO W WAWIE JUŻ SAME DUPY OD RADIA ZOSTAJĄ
? a TO LIPA BO U NAS WE WROCKU JUŻ CAŁE CIACHA WYCIAGAJĄ ,I CHCIAŁEM DO WAS JECHAC NA WYPRAWE PO FANTY
? a TO LIPA BO U NAS WE WROCKU JUŻ CAŁE CIACHA WYCIAGAJĄ ,I CHCIAŁEM DO WAS JECHAC NA WYPRAWE PO FANTY

...
Napisał(a)
ja mam dostep do dup od radii ale nie mam panelii a na wolumenie nie oplaca sie kupowac samych paneli a ja chce wlasnie kompletowac,brutus a ty jetses z policji?
...
Napisał(a)
ale rama 

Nie strać swojej werwy dopóki nie nadejdzie czas aby ją stracić
...
Napisał(a)
ja mam panel do sony stan dobry na kasete cena powiedz ile mozesz dac byle nie smieszna cena 20 zł np bo cie wysmieje :)
...
Napisał(a)
Siemanko.
Ja mam panel do Kenwood KDC-4060R w bardzo dobrym stanie, tylko delikatnie przytarte literki NW w napisie Kenwood. Daj znac ile dla ciebie jest on wart to sie moze dogadamy
Pozdro
Zapomnialem dodac ze panel jest do odtwarzacza CD.
Zmieniony przez - kooks w dniu 2005-02-28 16:24:09
Ja mam panel do Kenwood KDC-4060R w bardzo dobrym stanie, tylko delikatnie przytarte literki NW w napisie Kenwood. Daj znac ile dla ciebie jest on wart to sie moze dogadamy

Pozdro
Zapomnialem dodac ze panel jest do odtwarzacza CD.
Zmieniony przez - kooks w dniu 2005-02-28 16:24:09
Cztery tabletki metki dla dobrej sylwetki
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Poprzedni temat
EKSTRA ZESTAW = EKSTRA OFERTA !!!!!!!!!!!
Następny temat