...
Napisał(a)
...
Napisał(a)
GhortaJezoo - dalej na masie czy to już zapasy na sezon powakacyjny?![]()
Ghorta, cały czas masa. Zostało jeszcze 8 kg do nabicia aby osiągnąć swój cel ale to nie znaczy, że formy plażowej w tym toku nie będzie. Tłuszczyk cały czas pod kontrolą na 10 %. Taki woreczek 3kg starczy mi na dobre 2 miesiące jako uzupełnienie diety

...
Napisał(a)
Paczki powinny być już u wszystkich. Jak widać warto uczestniczyć w konkursach, bo można zgarnąć solidne zestawy.
„I would like to be the first man in the gym business to throw out my scale. If you don't like what you see in the mirror, what difference does it make what the scale says?„
Pilny student Vincea.
...
Napisał(a)
jezooGhortaJezoo - dalej na masie czy to już zapasy na sezon powakacyjny?![]()
Ghorta, cały czas masa. Zostało jeszcze 8 kg do nabicia aby osiągnąć swój cel ale to nie znaczy, że formy plażowej w tym toku nie będzie. Tłuszczyk cały czas pod kontrolą na 10 %. Taki woreczek 3kg starczy mi na dobre 2 miesiące jako uzupełnienie dietyOgólnie dzięki za troskę.
Zdrowe i prawidłowe podejście do tematu. Masa masą ale przyzwoity poziom tłuszczu trzeba trzymać.
...
Napisał(a)
kiedy można spodziewać sie następnego konkursu ? 

Impossible Is Nothing
Pomogłem ? Daj SOG'a :)
...
Napisał(a)
Myślę, że ruszymy w drugiej połowie kwietnia. Będzie utworzony nowy temat, także śledźcie dział.
1
„I would like to be the first man in the gym business to throw out my scale. If you don't like what you see in the mirror, what difference does it make what the scale says?„
Pilny student Vincea.
...
Napisał(a)
Jasne, że powalczymy. Czas na roztrzygnięcie mamy do 15 maja, także ruszymy w następnym tygodniu.
Pilny student Vincea.
...
Napisał(a)
Ale wszystkich zwycięzców wykluczamy z udziału 

Polecane artykuły