Witam Wszystkich forumowiczów.
Chłopaki ratujcie?! Bo nie wiem, co jest grane?
Mój staż na siłce to jakieś 2,5 roku. Nigdy przez ten okres nie prowadziłem diety (w miarę rozsądnie się odżywiałem), tez nie miałem czasu aby zadbać o siebie. Przez cały okres treningów robiłem mase. Co spowodowało również przyrost tłuszczyku. Aż na sylwestra przyszło postanowienie noworoczne że: Tasiorr się odchudzi! I nie ma bata!
Podszedłem do tego z jak największym zaangażowaniem. Moim wkładem był czas, oraz chęci (niestety bez wkładu finansowego). Rozpisałem diete. Ograniczyłem słodycze, alkohol. Zastąpiłem tłuszcz na ser i kasze;). Mniej więcej mieściłem się w parametrach. Jedząc do syta nawet wmuszając jedzenie! Chodziłem na siłke: prowadziłem intensywny trening siłowy (3 x w tyg). Na początku jeszcze chodziłem w dni nie treningowe na siełke na ok. 20 min interwałów na rowerku.
Kiedy wprowadziłem wszystko w czyn wszystkie założenia, zaczęła się masakra! Praktycznie nie chudłem a waga leciała w dół jak szalona! Więc zrezygnowałem z rowerka zostałem przy samej siłce, zacząłem wmuszać w siebie jedzenie! I NIC! Dalej spadam jak szalony. W przeciągu miesiąca spadłem 10 kg. Z czego np. obwód ramienia spadł mi o 2.5 cm!!!
Powiem wam że jeszcze przed wczoraj ważyłem kilo więcej! Co robić widze tylko w lustrze jak tłuszczu jest tyle co wcześniej a mięśnie maleją! Co robić!
Parametry o mnie - w moim profilu
Dieta 2407kcal
Na kilogram ciała:
2 g białka
1 g białka
2,2 g białka
Jeżeli chodzi o makro składniki, to Często jem ok. 70% tłuszczy. Czasem mam poniżej 90% białko dzienne i często przewalam węgle.. Kalorie tez w sumie często przewalam. Ale ogólnie jest mniej więcej w rejonach 100%
Jeżeli czegoś nie napisałem to piszcie co napisać!
Z góry dzięki!
Chłopaki ratujcie moje mięcho!
Waga: było 100 teraz 90
Wzrost: 187
Obwód klatki: maleje
Obwód ramienia: z 41,5 do 39 i maleje
Obwód talii: 95
Obwód uda: nie mierzyłem
Obwód łydki: nie mierzyłem
Szacunkowy poziom tkanki tłuszczowej: ok 17-15%
Aktywność w ciągu dnia: siedząca
Uprawiany sport lub inne formy aktywności: siłka 3 razy w tyg
intensywny trening siłowy
Odżywianie: Nie patrzyłem wcześniej na jedzienie
Cel: redukcja rozłożona w czasie
Ograniczenia żywieniowe: brak
Stan zdrowia: ok
Preferowane formy aktywności fizycznej: zrobię co mi każecie
Stosowane aktualnie i wcześniej preparaty: nigdy nie stosowałem
Czy możliwe jest wprowadzenie suplementów: jak będe musiał:/
Ale sumie narazie brak kasy
Stosowane wcześniej diety: nigdy wcześnie nie miałem doety
Chłopaki ratujcie?! Bo nie wiem, co jest grane?
Mój staż na siłce to jakieś 2,5 roku. Nigdy przez ten okres nie prowadziłem diety (w miarę rozsądnie się odżywiałem), tez nie miałem czasu aby zadbać o siebie. Przez cały okres treningów robiłem mase. Co spowodowało również przyrost tłuszczyku. Aż na sylwestra przyszło postanowienie noworoczne że: Tasiorr się odchudzi! I nie ma bata!
Podszedłem do tego z jak największym zaangażowaniem. Moim wkładem był czas, oraz chęci (niestety bez wkładu finansowego). Rozpisałem diete. Ograniczyłem słodycze, alkohol. Zastąpiłem tłuszcz na ser i kasze;). Mniej więcej mieściłem się w parametrach. Jedząc do syta nawet wmuszając jedzenie! Chodziłem na siłke: prowadziłem intensywny trening siłowy (3 x w tyg). Na początku jeszcze chodziłem w dni nie treningowe na siełke na ok. 20 min interwałów na rowerku.
Kiedy wprowadziłem wszystko w czyn wszystkie założenia, zaczęła się masakra! Praktycznie nie chudłem a waga leciała w dół jak szalona! Więc zrezygnowałem z rowerka zostałem przy samej siłce, zacząłem wmuszać w siebie jedzenie! I NIC! Dalej spadam jak szalony. W przeciągu miesiąca spadłem 10 kg. Z czego np. obwód ramienia spadł mi o 2.5 cm!!!
Powiem wam że jeszcze przed wczoraj ważyłem kilo więcej! Co robić widze tylko w lustrze jak tłuszczu jest tyle co wcześniej a mięśnie maleją! Co robić!
Parametry o mnie - w moim profilu
Dieta 2407kcal
Na kilogram ciała:
2 g białka
1 g białka
2,2 g białka
Jeżeli chodzi o makro składniki, to Często jem ok. 70% tłuszczy. Czasem mam poniżej 90% białko dzienne i często przewalam węgle.. Kalorie tez w sumie często przewalam. Ale ogólnie jest mniej więcej w rejonach 100%
Jeżeli czegoś nie napisałem to piszcie co napisać!
Z góry dzięki!
Chłopaki ratujcie moje mięcho!
Waga: było 100 teraz 90
Wzrost: 187
Obwód klatki: maleje
Obwód ramienia: z 41,5 do 39 i maleje
Obwód talii: 95
Obwód uda: nie mierzyłem
Obwód łydki: nie mierzyłem
Szacunkowy poziom tkanki tłuszczowej: ok 17-15%
Aktywność w ciągu dnia: siedząca
Uprawiany sport lub inne formy aktywności: siłka 3 razy w tyg