Szacuny
11182
Napisanych postów
51935
Na forum
25 lat
Przeczytanych tematów
57816
No wię pojawiła się ryboza w proszku... i pytanie, a właściwie mały problem, który się pojawił...
90 kapsułek kosztuje 58,50 zł i jest tam 67,5g rybozy... natomiast 150g rybozy w proszku kosztuje 69 zł. Rybozy w proszku jest 2,2 razy więcej niż w kapsach, a kosztuje tylko 10 zł więcej... Dlaczego tak jest?
Szacuny
7
Napisanych postów
550
Na forum
22 lat
Przeczytanych tematów
10905
Domyślam się, że OLIMP nie dokłada do tego interesu, ale idzie po kosztach produkcji. Jeśli więc po okresie promocji ryboza w proszku zdrożeje o więcej niż 7-8 zł stwierdzę że firma ta jest kierowana przez ludzi krótkowzrocznych. Ale może mile nas wszystkich zaskoczą
Nie dbam o aprobatę. Żądam braw.
"Ha! Mam młot Thora! - Czy teraz będę mógł rozmawiać z rybami?"
[http://romb.org.pl]
Szacuny
8
Napisanych postów
2561
Na forum
22 lat
Przeczytanych tematów
14340
pewnej rzeczy nie qmam.....jak jest cos drogie to wszyscy płaczą ..jak jest tansze to snooje sie podejrzenia.......ale jak se jeden z droogim koopi riboforce amerykanski za 100 papiera gdzie jest 90 gm rybozy i 150 gm kreatyny---to jara sie ze ojoj!!!!!no i moosi zadziałac.. bo za tyle kapoochy?))
cena tej rybozy tak jak było gdzies napisane jest taka ale only przez jakis czas...
Szacuny
49
Napisanych postów
11477
Na forum
23 lat
Przeczytanych tematów
94174
A Olimp jak ma coś drogo to mówi że jakość musi kosztować a jak tanio to że tak moosi być.
Nikomu się nie dogodzi. I tak źle i tak niedobrze Ale najważniejsze że już jest.
Szacuny
11182
Napisanych postów
51935
Na forum
25 lat
Przeczytanych tematów
57816
Już nie o to mi chodzi, że to co droższe, to zadziała, a co tańsze to nie.....
Ale weżcie pod uwagę taki przykład - macie do kupienia dobry roczny samochód za 100000 zł. A ktoś inny chce Wam sprzedać taki sam samochód za 50000 zł..... Zastanawialibyście się chyba, dlaczego ten drugi jest 2 razy tańszy, prawda?
Ja się tylko pytam, nie twierdzę, że Olimp produkuje nic nie wartą rybozę..... Wrcz przeciwnie - jeżeli jest ona taka, jak piszecie, to brawo - konkurencja pozostaje daleko w tyle..... ale dlaczego nie możecie podać źródła rybozy? Jaka to tajemnica?