Witam znacie jakiś sposób na przytycie tak z 5 kg chociarz.Mam 20 lat 175cm wzrostu a waże tylko 55kg. Jem bardzo dużo. Na śniadanie 4 kanapki z wędliną , w szkole jem 3 kanapki z wedliną lub serem.Na obiad ziemniaki i kotlet a na kolacje 5 kanapek z wędliną.Np w niedziele potrafie zjeść 3 taleze ziemniaków z kotletem lub kurczakiem w odstepie co 2h i niemogę przytyć.Dodam ze aktalnie sportu nieuprawiam.Zagram w piłke nożną tak raz na tydzień.Macie jakies sposoby na zdrowe przytycie
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Musisz mieć nadwyżkę kaloryczną , na takim jedzeniu jakie masz teraz nic nie zbudujesz .
Zmieniony przez - Makaveli01 w dniu 2012-02-26 11:15:50
Zmieniony przez - Makaveli01 w dniu 2012-02-26 11:15:50
...
ManuelJem bardzo dużo
Tak Ci się tylko wydaje.
Kilka plasterków wędliny z chlebem, nazywasz jedzeniem?
Jesz jak dziecko, dlatego wyglądasz jak dziecko.
Proste

Jeżeli walczymy możemy przegrać
Jeżeli nie walczymy jesteśmy przegrani.
...
"Robiac byle co, stajesz sie byle kim"
Moj dziennik treningowy: http://www.sfd.pl/_GET_BIG_OR_DIE_TRYIN_by_zinko-t918364.html
...
poczytaj sobie duzo o diecie :) tez mam ten cykl i mi duzo poradzili tu na forum :) jedz duzo weglowodanow plus bialko wylicz sobie to wszystko ile Ci potrzeba dziennie. zaloz sobie dziennik masz na samej gorze. zrob sobie dzienne zapotrzebowania :)
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Krzysztof Piekarz