"Wpadłeś kibicować, czy może na randkę w ciemno/albo dopingujesz albo nie wpadaj z panienką/masz ją, ja wiem to, prawie jak Lech fajna/pamiętaj, że Kocioł, to nie park ani kawiarnia”
Znów ten sam banał: sterydy, kaftan, ojej...
Tylko dlatego, że macham sztangą, ty się machnij joy'em.
Szacuny
20
Napisanych postów
1169
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
6480
Podbijam temat, żeby nie zakładać nowego coś ktoś ostatnio kupił ciekawego jeśli chodzi o wagi łazienkowe? Kolega wyżej pisze, że waga za 80 zł dobrze waży nie bardzo mi się chce wierzyć (miałem dwie takie) po 6 miesiącach ich pomiary w przeciągu 5 minut potrafiły różnić się o 1,5 kg więc nie mam przeknania. Myślę o czymś takim - cena 200 zł do zaakceptowania, a że jest to jakiś tam sklep medyczny to wydaje mi się, że jakość produktów będzie wyższa niż ta z aukcji. Jak się mylę proszę mnie poprawić.
Zmieniony przez - anubis84 w dniu 2016-08-22 08:50:20
Szacuny
4880
Napisanych postów
19178
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
334808
Powiem tak,to że sprzedawcą jest sklep medyczny nie oznacza że sprzęt jest godny zaufania.... Ja o tej firmie nie słyszałem i nie znalazłem żadnych opinii...
Jeszcze raz potwierdzam że firma TANITA jest czołową firmą produkującą aparaturę pomiarową tego typu....
Jest liderem w tym dzialeSzacuny
17699
Napisanych postów
131714
Na forum
13 lat
Przeczytanych tematów
1458548
Już mam ładnych parę lat wagę soehnle kiedy bym nie położył na niej 5 kg to odczyt jest taki sam.
Ale ja kupiłem samą wagę tylko ma taką opcję ale jak ktoś płaci 80 zł i chce wagę aby ważyła do tego pierdółki BMI (nie wiem po co to komu) niby pomiar wody, tłuszczu w organizmie to się nie ma co dziwić że jakość jej będzie kiepska.
Gdyby ilość pieniędzy, jakie posiadamy, zależała od tego, jak traktujemy innych ludzi, bylibyśmy milionerami.