Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Najnowsza odpowiedź. Aktualizacja:
ręke jest 42.5 bez pompy a zdjęcia postaram sie dzisjaj lub jutro po południu wżucić nóg i klatki przodem
EDIT:Niestety nie moge skombinować aparatu jest to co jest
A co do nóg to udo 68 a łydka 43
Zmieniony przez - adam1989 w dniu 2006-11-27 17:34:31
EDIT:Niestety nie moge skombinować aparatu jest to co jest

A co do nóg to udo 68 a łydka 43
Zmieniony przez - adam1989 w dniu 2006-11-27 17:34:31
...
Napisał(a)
...
Napisał(a)
...
Napisał(a)
...
Napisał(a)
jako osoba wrzucająca fotki powiem, że kiepsko z najszerszym, prostowników też jakoś nie widać... ogółem zalany jesteś, ale skoro masujesz to masuj dalej
Ja wyp*****lam ciężary a Ty sam gryf
"Wygląd z tyłu masz taki jak byś od dziecinstwa był używany zamiast konia do orania ziemi."
...
Napisał(a)
jak na ten staz w tym wieku jest IMO dobrze,jedyne co szwankuje to brak widocznej separacji pomiedzy tricepsem bicepsem barkiem hehe mam nadzieje ze wiecie oco mi chodzi
no ale wkoncu to masa ...

C'est la vie
...
Napisał(a)
pokaż przód w innej pozycji
http://www.sfd.pl/chucknoris_/masa_z_półobrotem-t424885.html DZIENNIK TRENINGOWY ZAPRASZAM
http://www.sfd.pl/BLOG_Nawet_parówka_dęta_raz_w_roku_ma_swoje_święta_by_chucknorris-t484710.html
BLOG TREC ZAPRASZAM
NIE POPRAWIAM DIET I TRENINGÓW NIE ZNAM SIĘ NA TYM
...
Napisał(a)
jak na poczatek ladnie to wyglada... lecz skoncentruj sie bardziej na gornej czesci plecow. Rob podciagniecia na drazku, bo wydaje mi sie ze zaniedbales to cwiczenie.
... .. .
...
Napisał(a)
plecy robie tak...
Dzień dobry 5*12
Przyciąganie sztangielki w opadzie 4*12
przyciąganie za plecy 4*12
Siedząc przyciąganie do brzucha 4*12
Dzień dobry 5*12
Przyciąganie sztangielki w opadzie 4*12
przyciąganie za plecy 4*12
Siedząc przyciąganie do brzucha 4*12
...
Napisał(a)
Bron Boze nie mialem na celu Cie urazic ale pokazac wlasciwy kierunek hehehe 

C'est la vie
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!