Zawsze można przyciąć brąxa
...
Napisał(a)
WITAM JAKIE BIALKO Z OLIMPU JEST NAJLESPSZE BO JEST ICH KILKA. DZIEKI NARKA
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
Z białkiem SZTOS łatwiej zdobędziesz prawdziwie SZTOS formę!
16 porcji w opakowaniu, w tym 19g białka w 1 porcji!
Sprawdź
...
Napisał(a)
Białko to białko i dużych różnic abyś poczuł je na sobie nie ma, a czemu konkretnie z Olimpu, mamy wiele atrakcyjniejhszych firm na rynku.
Leniwy i d****nie eksperymentujący Słabeusz
Doradca w dziale Suplementacja
...
Napisał(a)
j/w
rozroznic mozna jedynie szybko i wolnowchlanialne - kierujs ie przy wybore tgeo czego Ci trzeba przy uzupelanianiu diety
pozdrawiam
rozroznic mozna jedynie szybko i wolnowchlanialne - kierujs ie przy wybore tgeo czego Ci trzeba przy uzupelanianiu diety

pozdrawiam
...
Napisał(a)
hmm a czemu akurat uparles sie na bialeczko Olipm.u ?? ja bym bardziej polecal bialko serwatkowe Extensora !! bardzo dobre 

...
Napisał(a)
widać może ma zamiłowanie do tej firmy więc nie chce "ryzykować"
ale jak poprzednik wspomniał białko Exteso.ra jest też dobre, ale i WPC z Tre.ca jest także godne polecenia

ale jak poprzednik wspomniał białko Exteso.ra jest też dobre, ale i WPC z Tre.ca jest także godne polecenia

...
Napisał(a)
kosiek i kolodent...znowu dzialacie razem ??? 

przeciez to sie w oczy rzuca panowie ...a raczej prosze pana

przeciez to sie w oczy rzuca panowie ...a raczej prosze pana

...
Napisał(a)
Właśnie wczoraj zakupiłem Pure Whey Isolate 95 Olimpu. Powiem szczerze kupiłem tylko dlatego, że namówił mnie koleś na siłowni ,że niby nowe i takie fajne. Kupowałem do tej pory różne białka. Bardzo zadowolony byłem z Treca (białko serwatki) oraz z Megabolu (EGG 95).
Dzis rano walnąłem szejka z Olimpu było to o godzinie 7.00. Do godziny 11 cały czas mi się odbijał. Paskudztwo. Nie polecam.
Dzis rano walnąłem szejka z Olimpu było to o godzinie 7.00. Do godziny 11 cały czas mi się odbijał. Paskudztwo. Nie polecam.
...
Napisał(a)
OGOLNIE MI LAZI O BIALKO NIE MUSI BYC OLIMP MOZE ULTMATE ALBO UNIVERSAL NIE WIEM SAM W ****U. NARKA
Zawsze można przyciąć brąxa
...
Napisał(a)
Polecam Treca i extensora
1
Leniwy i d****nie eksperymentujący Słabeusz
Doradca w dziale Suplementacja
Polecane artykuły