Napiszcie co myślicie i sądzicie
...
Napisał(a)
Kupiłem ostatnio Hydroxycut izacząłem to brać. Przed śniadaniem , przed obiadem i przed treningiem. Po tygodniu stosowania zaczeło mnie strasznie boleć serce a na treningu mało nie miałem zawału. Przestałem to brać bo się przestraszyłem. Niewiem co o tym sądzić. Czy jest jakaś metoda na "bezbolesne" i zdrowe zrzucenie paru zbędnych kilogramów.
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
Kamikaze czy dureń ?
Jesli nie wiesz nic o braniu takich produktów to lepiej ich nie używaj. Nie wiem kto ci powiedział jak to się dawkuje, ale na pewno nie trzy razy dziennie na poczatek. Twój idiotyzm jest dla mnie nie pojęty. 3 x razy dziennie bierzesz dopiero po co najmniej miesiacu brania, jeśli naprawdę nic ci nie dolega. Poczytaj ulotkę, tacy jak ty to własnie ci, przez których kulturystyka jest postrzegana jako sport dla ...Kamikaze.
Jesli nie wiesz nic o braniu takich produktów to lepiej ich nie używaj. Nie wiem kto ci powiedział jak to się dawkuje, ale na pewno nie trzy razy dziennie na poczatek. Twój idiotyzm jest dla mnie nie pojęty. 3 x razy dziennie bierzesz dopiero po co najmniej miesiacu brania, jeśli naprawdę nic ci nie dolega. Poczytaj ulotkę, tacy jak ty to własnie ci, przez których kulturystyka jest postrzegana jako sport dla ...Kamikaze.
...
Napisał(a)
uważam ze jest to dobry srodek na odchudzanie!biorę 2 tabletki dziennie i w ciągu dwóch tygodni chudnę 5kg normalnie sie odrzywiając a jestem bardzo szczupła,chociaż po dłuższym braniu tego leku także boli mnie serce więc go odkładam
kinga
kinga
...
Napisał(a)
Na kazdym opakowaniu Hydroxycut'u jest dokladna rozpiska jak stosowac ten preparat i bynajmniej nie pisza by zaczynac od trzech podan na dzien.
Moderator działu Suplementacja
Moderator działu Suplementacja
...
Napisał(a)
Cześć mam pytanie co to jest a specyfik, i jak go można kupić (ile kosztuje). Dzięki.
...
Napisał(a)
Pozdrawiam
Mada
...
Napisał(a)
Czy można ten preparat dostaćw aptece albo dobrym sklepie z odżywkami ? Ile kosztuje i jak brać ???
MasterFazi w pogoni za dobrą sylwetką - "Kiedy Ty odpoczywasz, ja ciężko pracuje"
MasterFazi w pogoni za dobrą sylwetką - "Kiedy Ty odpoczywasz, ja ciężko pracuje"
...
Napisał(a)
zaczalem brac od wczoraj hydroxycut jednak wiadomo. 1 caps przed treningiem :) jestem swierzo po braniu ThyroTherm, i nie jestem zwolennikiem czytania dawnowania z tyłu opakowania:P na poczatku bierz małą dawke, z reszta zawsze na SFD sie znajdzie ktos kto poradzi,nie testuj na wlasna reke, i moim zdaniem nie powinienes tego odkladac z powodu ze Cie serce boli xD tylko zmniejsz dawke. hydroxycut dostaniesz w lepszym sklepie z odzywkami, kosztuje ~150 zloty, :)
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!