Zapraszam do dyskusji, zawsze to możliwość wyciągnięcia dodatkowych, ciekawych informacji!
...
Napisał(a)
Cześć Panowie! Tak pomyślałem, że może warto założyć taki temat do podzielenia się własnymi treningami. Wiadomo, rozpisek w necie od groma i tak na prawdę to każdy z tych treningów jest w porządku, ale sporo ostatnio tutaj zawodników czy ludzi, którzy szykują się do pierwszego startu. Gro osób, które desek nie planują, ale mają ogromny bagaż doświadczenia. Jak u Was Panowie zmieniają się treningi w off-seasonie, przed startem. Jak macie w zwyczaju trenować? Obecnie jak się bawicie na siłowni?
Zapraszam do dyskusji, zawsze to możliwość wyciągnięcia dodatkowych, ciekawych informacji!
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
ja czasem się bawię sznurkiem od dresów,i to chyba tyle
treningi,suplementacja,odblokowanie [email protected]
...
Napisał(a)
https://www.sfd.pl/Dyskusje_o_żarciu,treningu_i_innych_czynnikach_przełamujących_stagnację_vol_4-t964757-s237.html#post4
Ten temat myślę wystarczy do śledzenia aktualnych trendów. Polecam lekturę. Ja czytam regularnie
Ten temat myślę wystarczy do śledzenia aktualnych trendów. Polecam lekturę. Ja czytam regularnie

Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!