Szacuny
1
Napisanych postów
150
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
2029
Cześć
Czy posiada z was ktoś hantle które mozna regulować wagą? Tzn jedna hantla powiedzmy do 41 kg i mozna sobie szybko ustawić ciężar.
Wiem ze jest sporo hejterów tego typu sprzętu ze względu na koszt (chyba jedna hantla to min. 1000zł), ale doceniam wygądę i niekonieczność skręcania podczas treningu.
Jeśli ktoś korzysta polecicie ogólnie? Jaką markę warto wziąć pod uwagę?
Szacuny
34750
Napisanych postów
25172
Na forum
12 lat
Przeczytanych tematów
282653
Używałem kiedyś u znajomego ,miał właśnie takie do 40 kg . Fajny gadżet i bardzo wygodny bo ale ta cena jest dość wysoka więc jeśli kogoś stać to można brać ale z drugiej strony coś ostatnio jęczał że jakoś tam mechanizm mu się zacina i zaczyna to ciężko chodzić ( nie wiem dokładnie o co chodziło bo nie widziałem ) . Osobiście wolałbym kupić żeliwne i tu nie musi być kręcenia bo można kupić na zaciski ( ściskacze ) też wygodne i bardzo szybkie w ściąganiu i dokladaniu a jednak sporo kasy zostaje w kieszeni
Jest liderem w tym dzialeSzacuny
2343
Napisanych postów
30730
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
271512
Ciężko nazwać kogoś hejtetem że względu na to że nie chce wyrzucać tysiąca na hantel do ćwiczeń. Ja bym też tyle nie wydał. Owszem, jest to wygoda no ale jednak poprzedzona sporym wydatkiem. Co do organoleptycznych przeżyć, nie miałem okazji jeszcze ćwiczyć na czymś takim, ale na Youtube masz trochę recenzji użytkowników PS: na szybko rzuciłem okiem i tego typu hantle firmy HMS można dostać niemal połowę taniej niż pisałeś. Firma może i nie jest "kozakiem" no ale coś za coś.
"Będąc na diecie najważniejsze jest, by wieczorem zasnąć, zanim się zechce żreć"