1. Czy to ma sens brac delikatne dawki typu 0,15 ml x2 ( w lewo na brzuchu i w prawo ) po jakims tygodniu podbic na 0,3ml x2 cos takiego zeby jednak ochornic troche te serce i nie szarzowac. Czy to juz jakis efekt powinno przyniesc? Dodam ze to ten mocniejszy Helios clen 10,4 joha ponad 5 mg.
2. Jaki mniej wiecej deficyt zafundowac bo moje zero nie jest wysokie , ja juz na 2600 kcal jestem w stanie przybierac troche, myslalem nad 2000 kcal, miecha chyba tym nie popale jak pojade tak z miesiac.
3. Sniadania , wiadomo jak wygladaja sa weglowodany. Przy heliosie lepiej ograniczac wegle slyszalem, wiec same jaja lub sledzie itd. pakowac na te sniadania a pozniej obiad,kolacja wrzucic normalnie jakies wegle? Tak to mam rozumiec?
4. Chce utrzymac srednio intensywny trening silowy x3/tydzien + pobiegac 1x 5km + inna aktywnosc ale delikatnie z umiarem wiec mysle ze chyba to tylko pomoze przy w tym redu.
5. Flakonik na gorze ma gumke jak to nabierac ? zostawic 1 igle w srodku i do niej tylko przepinac dziennie inna strzykawe do nabierania ? czy normalnie rano nowa igla na nową strzykawe, wbic w flakon i nabrac te swoje ml a potem w brzuch? , flakonik obracam do gory nogami przy naciaganiu? sry za glupie pytania nigdy sie nie bawilem w Doping :).
6. Dlugo na takim heliosie byc najkepiej ? 1 flakon (okolo miesiaca)? czy 2 tygodnie na heliosie pozniej tydzien przerwy i znow?
Od jutra chce zaczac redu na spokojnie wdrozyc znow deficyt , spokojnie sobie trenowac do swiat i po swietach od razu helios.
Poki co chyba tyle , reszte mniej wiecej ogarne. Bardzo dziekuje za pomoc pozdrawiam

Zmieniony przez - lodzianin1 w dniu 2021-03-21 11:23:18