...
Napisał(a)
Wcześniej brałem carbo po treningu wymieszane z CP odrazu, a teraz skończyło mi sie carbo i został mi jeszcze gainer olimpu gainbolic 6000 truskawkowy i słyszałęm ze i gainbolica można zjeść po treningu by uzupełnić glikogen w mieśniach?? Ale jak w tedy mam wziaść CP po treningu, skoro CP powinno sie brać na pusty zołądek?? Jak mam wziąśc CP i tego gainera po treningu??
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
Z białkiem SZTOS łatwiej zdobędziesz prawdziwie SZTOS formę!
16 porcji w opakowaniu, w tym 19g białka w 1 porcji!
Sprawdź
...
Napisał(a)
mozesz razem. ja tak biore i jest ok.
...
Napisał(a)
mozesz wziasc razem
ale mozna rowniez jakies 15 minut przed koncem treningu cp
a po treningu gainerka lyknac
jak nie zrobisz bedzie ok
ale mozna rowniez jakies 15 minut przed koncem treningu cp
a po treningu gainerka lyknac
jak nie zrobisz bedzie ok
"to jest ten co za kilka puszek bialka wytatuował sobie znak firmowy na plecach?" leże i kwicze
...
Napisał(a)
1. pierwsza porcje CP polece przed treningiem
2. druga juz mniej obowiazkowa po
moze byc razem z gainerem
po treningu (jak i przed) zalezy tobie na bialku i ww w pierwszej kolejnosci :D
2. druga juz mniej obowiazkowa po
moze byc razem z gainerem
po treningu (jak i przed) zalezy tobie na bialku i ww w pierwszej kolejnosci :D
...
Napisał(a)
A czym sie rózni, czy sie weźmie 1 porcje CP przed trenigniem czy rano?? B
Ja biore pierwszą porcje(4 płaskie miarki CP) CP rano 30 min przed sniadaniem, a drugą bende brał ok 15 min przed skończeniem treningu, bo ram coś pisało zeby zachować min. 8h miedzy dawkami.
A ten gainer gainbolic truskawkowy olimpu jest w smaku okropony
Ja biore pierwszą porcje(4 płaskie miarki CP) CP rano 30 min przed sniadaniem, a drugą bende brał ok 15 min przed skończeniem treningu, bo ram coś pisało zeby zachować min. 8h miedzy dawkami.
A ten gainer gainbolic truskawkowy olimpu jest w smaku okropony

...
Napisał(a)
od czasu porannej porcji skladkiki beda juz dawno przyswojone i wykorzystane
biorac przed treningiem (kolo 30 min) zapewniasz ze beda wykorzystane NA treningu :D i ew tuz po nim :D
biorac przed treningiem (kolo 30 min) zapewniasz ze beda wykorzystane NA treningu :D i ew tuz po nim :D
...
Napisał(a)
bylo brac czekolade
"to jest ten co za kilka puszek bialka wytatuował sobie znak firmowy na plecach?" leże i kwicze
...
Napisał(a)
to teraz bende brał przed treningiem CP. To ile ma być przerwy miedzy posiłkiem a CP przed trenigiem??
...
Napisał(a)
Biniu, czyli jesteś zwolennikiem 1porcja przed i 1 porcja po, zamiast 1 porcja rano na czczo a druga przed treningiem??
Producent zaleca jeszcze inaczej : 1 porcja rano druga PO treningu... I weź tu bądź mądry... ehhh
Zmieniony przez - fukinhot w dniu 2006-10-23 20:36:39
Producent zaleca jeszcze inaczej : 1 porcja rano druga PO treningu... I weź tu bądź mądry... ehhh
Zmieniony przez - fukinhot w dniu 2006-10-23 20:36:39
www.blog.myfit.pl - EKSTREMALNA REDUCKJA ! DORADŹ|SKOMENTUJ
Polecane artykuły