WIOSENNE PROMO! Sprawdź rabaty do 90%
SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne Forum

GRANAT - zwiększa siłę, podbija testosteron, obniża estradiol i kortyzol

temat działu:

NUTRIFARM&OLIMP

Ilość wyświetleń tematu: 38651

Nowy temat Dział zamknięty
...
Napisał(a)
ambroziak Farmakolog
Ekspert
Szacuny 133 Napisanych postów 9767 Wiek 5 lat Na forum 23 lat Przeczytanych tematów 23578
Jeżeli macie wątpliwości, to można to rozdzielać lub brać bakterie mlekowe w kapsułkach. Chodzi o to, że składniki granatu nabierają aktywności dopiero po przerobieniu ich przez florę jelitową.

S. Ambroziak

...
Napisał(a)
Biniu Moderator
Ekspert
Szacuny 249 Napisanych postów 41358 Wiek 54 lat Na forum 24 lat Przeczytanych tematów 126219
czyli warto dbac (choc to zawsze) o zdrowy profil bakterii jelitowych
...
Napisał(a)
Początkujący
Szacuny 1 Napisanych postów 8 Na forum 13 lat Przeczytanych tematów 159
Witam
...
Napisał(a)
Początkujący
Sorki za powyżej :/

Mam pytanko, czy ktoś z was miał może po zażywaniu ekstraktu z firmy Kenay problemy skórne? Biorę 1/4 łyżeczki ( trochę kopiastą;)) i co chwila pojawiają mi się swędzące krosty na brzuchu, klatce i na głowie. Nie ma ich dużo, nie więcej jak 5 , ale są dość uciążliwe, bo cholernie swędzą i utrzymują sie prawie tydzień. Może jestem uczulony na któryś składnik lub za dużo tego biorę ? Zamówiłem sobie wagę i teraz będę odmierzał 1g, ale czy jest możliwe, że w tym sa jakieś składniki niepożądane dla organizmu (metale ciężkie) - oni to jakoś badają ?

pzdr.
...
Napisał(a)
Biniu Moderator
Ekspert
Szacuny 249 Napisanych postów 41358 Wiek 54 lat Na forum 24 lat Przeczytanych tematów 126219
niestety nie jestem w stanie odpowiedziec za inna firme co do badan ktore prowadza

byc moze czesc zmian jest spowodowana samymi wlasciwowscioami granatu - podbijaniem testosteronu ...

szukajac kompleksowego (i dokladnie sprawdzanego) preparatu na podbicie T a zawierajacego grant warto popatrzec na

Zmieniony przez - Biniu w dniu 2014-12-30 10:08:53
...
Napisał(a)
Początkujący
Raczej to nie testosteron... Mam 31 lat i testosteron 335 (norma 290 - 800). Ogólnie po tym granacie jestem zadowolony (mocniejsze wzwody - o to mi chodziło). Byłem z tym u urologa, stwierdził, że jeśli mieszcze się w normie, to jest ok, ale polecił mi na witalność DHEA 10mg - przyznam, że stosuję ok 20 dni i o wiele lepiej się czuję (poprawa samopoczucia). Chciałbym stosować ten granat cały czas, no ale jak widac nie jest mi to chyba pisane :/ Myślę, że zakupie jeszcze z firmy Swanson ten ekstrakt i zobaczę czy również będę miał problemy skórne.
...
Napisał(a)
Biniu Moderator
Ekspert
o problemach (rowneiz) ludzi mlodych ze stosunkowo niskim poziomem T czesto piszemy w mgazynie Perfect Body
polecam lekture
...
Napisał(a)
ambroziak Farmakolog
Ekspert
Szacuny 133 Napisanych postów 9767 Wiek 5 lat Na forum 23 lat Przeczytanych tematów 23578
Kino, wrzuciłeś ten temat na moim forum - i dobrze. Niech tam się kręci, bo głupio rozmawiać o suplementach innych firm w dziale Olimpu.

S. Ambroziak

...
Napisał(a)
Ekspert
Szacuny 11204 Napisanych postów 52090 Wiek 32 lat Na forum 26 lat Przeczytanych tematów 57816
Czy ekstrakt z granatu w OLimp T-100 Hardcore jest dobrze przyswajalny, skoro nie ma tam żadnych probiotyków to jak on tam się synergizuje z tym wszystktm ??
...
Napisał(a)
ambroziak Farmakolog
Ekspert
Bakterie probiotyczne zasiedlają Twój przewód pokarmowy. Jedz jogurty przy T-100.

S. Ambroziak

Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Nowy temat Dział zamknięty
Poprzedni temat

przeterminowane omega 3, i

Następny temat

JEM/NIE JEM okiem amatora

electro
Polecane artykuły