"Wspaniałe sukcesy osiągają tylko ci, którzy ośmielili się uwierzyć, że coś w nich samych jest potężniejsze od okoliczności". Bruce Barton
...
Napisał(a)
Siemka, jak to jest po czterech dniach głodówki ,wiadomo nastąpią spadki a czy może nastąpić później efekt jojo? Pozdro :)
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
100% CZYSTY HYDROLIZAT KOLAGENU
Kolagen SFD PURE GOLD dedykowany osobom dbającym o zdrowy wygląd skóry, a także osobom uprawiającym sport, po kontuzjach sportowych.
Sprawdź
...
Napisał(a)
po pierwsze głodówka to głupota przez 4 dni się nie da schudnąć, polecą jakieś zapasy glikogenu woda, treść żołądkowa ale jak się zacznie jeść waga wróci ponownie
1
Gdyby ilość pieniędzy, jakie posiadamy, zależała od tego, jak traktujemy innych ludzi, bylibyśmy milionerami.
...
Napisał(a)
Prozdrowotnie można sobie zrobić 1 dzien glodowki ale w jakim celu 4?
TRENINGI KATOWICE
IG
https://www.instagram.com/bestbodysebastianszmit/
...
Napisał(a)
Ja tam nie mam zamiaru głodować ,ale spotkałem się z opinią że gościu nie jadł 4 dni żeby później zacząć jeść normalnie i przytyć w rezultacie te pare kg,co od razu wydało mi się abstrakcyjne i stąd moje pytanie - z ciekawości :)
"Wspaniałe sukcesy osiągają tylko ci, którzy ośmielili się uwierzyć, że coś w nich samych jest potężniejsze od okoliczności". Bruce Barton
...
Napisał(a)
Głupota i tyle
1
TRENINGI KATOWICE
IG
https://www.instagram.com/bestbodysebastianszmit/
...
Napisał(a)
Jak wyżej rozumiem "głodówka" gdzie same warzywa i soki pijesz po to by oczyścić jelita ale nie nic nie jeść.
Pozdrawiam
Pozdrawiam
1
...
Napisał(a)
Organizm uzupełnia zapasy po 4 dniach.. zatem nic dziwnego, że kilogramy na wadzę wzrosły.
W dodatku takie kombinowanie jest wręcz głupie i niebezpieczne dla zdrowia.
Zmieniony przez - dudee w dniu 2017-07-21 13:13:58
W dodatku takie kombinowanie jest wręcz głupie i niebezpieczne dla zdrowia.
Zmieniony przez - dudee w dniu 2017-07-21 13:13:58
1
...
Napisał(a)
Woda spadła w wyniku głodówki. Następnie nawodnił organizm, zwiększył węglowodany i woda wróciła.
1
Moderator działu Odżywianie
Polecane artykuły