----------
----------
----------
...
od dwoch dni stosuje eca ( efedryna 20 mg + kofeina 200 mg a 1 tabletka aspiryny ) zawsze pol godziny przed treningiem , oczywiscie po posilku , trening trwa od godziny do poltorej potem aeroby na rowerku . Mam problem gdyz odkad zaczalem stosowac ECA wystapila u mnie kilka razy biegunka .Nie wiem czy jest to spowodowane zwiekszonym metabolizmem czy moze moj organizm zle toleruje efedryne .Czy mieleiscie podobne problemy . Prosze o pomoc . :(
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Najnowsza odpowiedź. Aktualizacja:
oli1948:
"od dwoch dni stosuje eca ( efedryna 20 mg + kofeina 200 mg a 1 tabletka aspiryny )" a potem piszesz "biore tussipect"
tussi ma 15 efedryny, łykasz 1 całą tabse i 1/3??
a Co do tussi to spotkałem sie na forum z opiniami że niektórzy robią na tym jakieś cykle i im nic nie jest po tym, widocznie oprócz efy tam nie ma nic co by mogło szkodzić, tylko czemu dzieci mogą przujmowac aż tyle??
Może ta efedryna razem z tymi innymi środkami sie mniej wchłania czy coś:/
"od dwoch dni stosuje eca ( efedryna 20 mg + kofeina 200 mg a 1 tabletka aspiryny )" a potem piszesz "biore tussipect"
tussi ma 15 efedryny, łykasz 1 całą tabse i 1/3??

a Co do tussi to spotkałem sie na forum z opiniami że niektórzy robią na tym jakieś cykle i im nic nie jest po tym, widocznie oprócz efy tam nie ma nic co by mogło szkodzić, tylko czemu dzieci mogą przujmowac aż tyle??
Może ta efedryna razem z tymi innymi środkami sie mniej wchłania czy coś:/
http://finanse.testynarodowe.pl .................. wykonaj test i odbierz DARMOWE EBOOKI o zarabianiu w sieci i biznesie .................http://finanse.testynarodowe.pl
...
Napisał(a)
eca przyspiesza perystaltyke jelit, stąd niektózy mogą miec podobne objawy. za pare dni powinno to przejść, jak nie przejdzie to odstaw.
Pozdrawiam, Dezir - (były, więc nieoficjalny) moderator działu "Fitness"
----------------------------------------------
>> "TRZEBA BYĆ ZNAWCĄ, A NIE WYZNAWCĄ" <<
...
Napisał(a)
wlasnie wczoraj wzialem efke z kofeina i bez aspiryny i tak samo spedzilem pol godziny w kiblu . Dzisiaj dam sobie spokoj a od jutra zaczne stosowac mnniejsze dawki okolo 10 mg efedryny + 100 mg kawy zeby organizm sie przyzwyczail do ECA . co o tym myslicie ?? moze pomoże .......wąże 90 kg i chcialbym stracić 5 -6 kg tłuszcze . Wiem ze ECA ma działanie antykataboliczne czyli nie strace zbytnio masy mieśniowej.
----------
----------
----------
...
Napisał(a)
TYka czytałem to juz chyba z 5 razy i starałem sie dowiedziec jak najwiecej o ECA zanim sie zdecydowalem na branie . Wiem ze jednym ze skutkow ubocznych jest biegunka wymioty , ale je stosuje małe dawki okolo 20- 30 mg efedryny na dzien .Wiem ze niektorzy stosuja pieciokrotnie wieksze dawki od moich i nic im nie dolega .
----------
----------
----------
...
Napisał(a)
widać nie jest to środek dla ciebie - odstaw to zanim sobie zrobisz krzywdę
...
Napisał(a)
ZAwsze miałem niską przemiane materi , latwo zdobywalem mase , mozliwe ze eca zwiekszylo moj metabolizm na co organizm źle zareagowal ... ale jak temu zapobiec.....?????
----------
----------
----------
...
Napisał(a)
de^sire mowi ze eca przyspiesza perystaltyke jelit i ze po kilku dniach moge juz nie miec biegunki . POstaram sie przyjmowac jeszcze przez 3 -4 dni eca w mniejszych dawkach jesli nadal bede miał biegunke to zaprzestane to brać .
----------
----------
----------
...
Napisał(a)
według mnie to błąd
ja bym przerwał branie, uregulował pracę przewodu pokarmowego a dopiero potem ewentualnie spróbował ponownie małe dawki E + C
ja bym przerwał branie, uregulował pracę przewodu pokarmowego a dopiero potem ewentualnie spróbował ponownie małe dawki E + C
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!