PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
Sztuka latania...
Moja rada, prosze, NIE szukaj pomocy w tego rodzaju sprawach na żadnym forum a jedynie PĘDŹ do lekarza sportowego bądz chirurga specjalizującego się w tkankach miękkich.
Weź odpoczywaj, przerwij treningi, teraz używaj zimnych okładów aby ograniczyć wylewy wewnętrzne i obrzmienie co przyczyni się do szybszej regeneracji.
Unikaj jakich kolwiek ruchów które w tej chwili Cię pobolewają i IDZ do jakiegoś przyzwoitego lekarza.
Zapomnij o lekarzach rodzinnych, chyba że znasz kogoś komu możesz ufać i dotego uczył się w trakcie swych studiów medycznych (a nie ćpał amfe prze egzaminami)!
Zdrowiej szybko,
Pozdrawiam,
Bronek Włodarczyk
Trener Podnoszenia Ciężarów, Trener Kulturystyki
"Squats are better than Supplements" - Przysiady sa lepsze niz suplementy
Okazało się ,że mam złamane X żebro.Także muszę odpuścić sobie na jakis czas treningi.Przestroga dla innych zakładajcie mądrze pas.Mi sie jakoś dziwnie ułozył i przy wyciskaniu żebro w jakis sposób podparło sie o pas czy jakoś tak,że powstało ogromne naprężenie i w pewnej chwili poczułem ukucie i było już po wszystkim.Dodam jedynie ze dalej kontynuowałem trening jeszcze przez około 1godz.Dokończyłem trening na klatkę plus łapki i poszedłem do domu.
Kurde za 3tygodnie żenię się a tu taka kontuzja szok.
Mam nadzieję że do tego czasu będzie dobrze.
pozdr.
Uważaj na siebie i niestety tutaj wiele nie wskurasz. Najmądrzejszą rzeczą jaką możesz teraz zrobić będzie "nic-nierobienie", no . . . niemalże tak!
Pozdrawiam,
Bronek Włodarczyk
Chyba już nigdy więcej nie założe pasa do wyciskania na ławie.
Jak się wyleczysz będziesz dzwigał i 300!
Powodzenia,
Bronek Włodarczyk

Ja tylko widze nie jestem po to by Cie sadzić !!!

masz za to soga
"Jedynym miejscem, gdzie sukces pojawia się szybciej niż wysiłek jest słownik"
"Jedynym miejscem, gdzie sukces pojawia się szybciej niż wysiłek jest słownik"