Szacuny
29
Napisanych postów
2971
Na forum
23 lat
Przeczytanych tematów
17426
Dzieki Esco..pocieszyles mnie :)
W zasadzie to sie moglem spodziewac, w koncu to nawet logiczne,ze koles sam nie chodzil. Ale co bylo to bylo...
Narka.
M.
Szacuny
1
Napisanych postów
617
Na forum
23 lat
Przeczytanych tematów
8283
Hej,
Maciek a gdzie w stanach cwiczyles i co jak moza wiedziec chwilowo tutaj jestem nie wierze ze moglismy byc w tym samym miejscu ale moze ...
Aha i mam jeszcze jedno pytanie jak oceniasz atmosfere treningu w USa i w Polsce zasadniczo rozne ? Chodzi mi o klimat, ludzi itp ?
Szacuny
11182
Napisanych postów
51935
Na forum
25 lat
Przeczytanych tematów
57816
maciek, ja mam taką rade - zbierz kolesi (takich wiekszych) tak zeby z 2 samochody Was było, weźcie gazrurki i szukaj kolesi, a jak ich znajdziecie to zrobcie im z dupy jeśień sredniowiecza...powiedz że jesli dotknie Cię któryś jeszcze raz to ich znajdziecie ponownie i pozabiacie...to taka moja mała rada. W tych czasach duże plecy są czasem ważniejsze niż sporty walki...a szkoda
Szacuny
11182
Napisanych postów
51935
Na forum
25 lat
Przeczytanych tematów
57816
Jak weźmiesz jakis leszczy to pewnie tak, kwestja w tym jakie masz znajomości. Wierz mi że jak dobrze zadziałasz to będą Ci potem cześć mówic na ulicy sami (ci co Cie o***ali)!!!
Szacuny
29
Napisanych postów
2971
Na forum
23 lat
Przeczytanych tematów
17426
Boruta wie ale nie powie )))))
A ja zadnych plecow nie mam :(( takie zycie...nigdy mafia ani tego typu kolesie mnie nie interesowali choc znam kogos z bojowki Arki Gdynia itp...ale to nie sa jakies super znajomosci.
Ale co tam - bylo, minelo.
Pozdrawiam.
M.