Szacuny
4
Napisanych postów
380
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
4937
Witam!!
Za tydzień startuje z cyklem 2xCP (445g) (mój drugi cykl) Mam już CP i zastanawiam się czy nie warto byłoby dodać jakiś dodatków (typu dekstroza lub może gluta...) stą moje pytanie czy dodawać coś czy dać samo Cp.
Dodam jeszcze, że dieta jest trzymana i nie ma braków.
POzdrawiam
"Sorry babe, not with the lights on this month. I'm bulking." CT
Szacuny
132
Napisanych postów
23197
Na forum
21 lat
Przeczytanych tematów
224269
Vasobolan jeśli byś brał przed treningiem w celu polepszenia napompowania mięśni zacznij od 6 kapsułek do 10 przed treningiem
Wcyhodzi Troche Drozej ale napewno Mix tych substancji zadziała lepiej niż pojedyncze formy argininy itp..
Glutaminy nie kupuj nie opłacalna jest w dawkowaniu od 20 gram dziennie - lepiej wiecej białka lub gainera.
Dekstroze ? - Glukoze - a Na co CI to ? w transporcie zbytnio to nie pomoze nie lepiej ci zjesc cukierka ze smakiem niz na sile wlewać w sibie Cukry Węglowodany proste o wysokim IG - Odpuść Też
Szacuny
11
Napisanych postów
1740
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
19672
Dokup AAKG z Treca i dawaj przed trening z 5 kapsów i po też z 5 kapsów, co do dextro to mam to samo zdanie co jabi, w sumie ewentualnie mógłbyś kupić Carbo i pić po treningu w dawce około 50g, więcej ci nic nie potrzeba (z supli rzesz jasna).
Szacuny
4
Napisanych postów
380
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
4937
Dzieki za zainteresowanie
Sprawa wygląda tak, że postanowiłem sobie w przerwie między cyklami zarzucić jakiegoś NO (bez kreatyny) i właśnie wtedy padło na TREKa. Właśnie kończę puszkę 120 capsów (łykałem po 6 przed treningiem).
1. Czy mogę w takim razie ciągnąć z tym AAKG TREKa dalej na cyklu z CP?
2. Kiedy i w jakich ilościach w ogóle dawkować NO tylko przed tren czy także po ??
3. jabolcokk poleciłeś Vasobolan jak wypada w konfrontacji z AAKG TREKa?
Pozdrawiam
"Sorry babe, not with the lights on this month. I'm bulking." CT