Wiosna na pełnej... Kusimy RABATAMI! SPRAWDŹ!
SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne Forum

Dodatki do CP

temat działu:

Odżywki i suplementy

słowa kluczowe:

Ilość wyświetleń tematu: 1764

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 4 Napisanych postów 380 Na forum 19 lat Przeczytanych tematów 4937
Witam!!

Za tydzień startuje z cyklem 2xCP (445g) (mój drugi cykl) Mam już CP i zastanawiam się czy nie warto byłoby dodać jakiś dodatków (typu dekstroza lub może gluta...) stą moje pytanie czy dodawać coś czy dać samo Cp.

Dodam jeszcze, że dieta jest trzymana i nie ma braków.

POzdrawiam

"Sorry babe, not with the lights on this month. I'm bulking." CT

Ekspert SFD
Pochwały Postów 686 Wiek 32 Na forum 11 Płeć Mężczyzna Przeczytanych tematów 13120

PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!

Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.

Sprawdź
...
Najnowsza odpowiedź. Aktualizacja:
Zgłoś naruszenie
jabolcokk A.Jabłoński
Ekspert
Szacuny 132 Napisanych postów 23197 Wiek 40 lat Na forum 21 lat Przeczytanych tematów 224269
Vasobolan jeśli byś brał przed treningiem w celu polepszenia napompowania mięśni zacznij od 6 kapsułek do 10 przed treningiem
Wcyhodzi Troche Drozej ale napewno Mix tych substancji zadziała lepiej niż pojedyncze formy argininy itp..
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
jabolcokk A.Jabłoński
Ekspert
Szacuny 132 Napisanych postów 23197 Wiek 40 lat Na forum 21 lat Przeczytanych tematów 224269
Dodaj Do Tego Jakiegos

-NO-Boostera AAKG - Trec/Olimp, Vasobolan - Peak, Aero2 BX z tanszych
-ZMA
-Witaminy

Glutaminy nie kupuj nie opłacalna jest w dawkowaniu od 20 gram dziennie - lepiej wiecej białka lub gainera.

Dekstroze ? - Glukoze - a Na co CI to ? w transporcie zbytnio to nie pomoze nie lepiej ci zjesc cukierka ze smakiem niz na sile wlewać w sibie Cukry Węglowodany proste o wysokim IG - Odpuść Też
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Znawca
Szacuny 42 Napisanych postów 4741 Wiek 36 lat Na forum 19 lat Przeczytanych tematów 22952
Spoonz - a który to Twój cykl? Dokup chela-mzb, witaminki. Polecam CP.

Specjalista w dziale "Odżywki i suplementy"
9 kg czystej masy mięśniowej w 2 tygodnie - allegrowicze nie wierzcie w takie bzdury

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 11 Napisanych postów 1740 Wiek 37 lat Na forum 18 lat Przeczytanych tematów 19672
Dokup AAKG z Treca i dawaj przed trening z 5 kapsów i po też z 5 kapsów, co do dextro to mam to samo zdanie co jabi, w sumie ewentualnie mógłbyś kupić Carbo i pić po treningu w dawce około 50g, więcej ci nic nie potrzeba (z supli rzesz jasna).

EKSPERT W DZIALE ODŻYWKI, SUPLEMENTY...
http://www.sfd.pl/Przepisy_na_odżywcze_napoje...-t334568.html --> Przepisy na odżywcze napoje

http://www.sfd.pl/Raz_na_zawsze_koniec_z_rozstępami...-t335399.html -- > Koniec z rozstępami

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Specjalista
Szacuny 54 Napisanych postów 8768 Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 84418
Ja wlasnie od tygodnia jade na cp + aakg alimpa(chyba bardziej wydajniejsze niz trec z tego co czytalem)
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 11 Napisanych postów 1740 Wiek 37 lat Na forum 18 lat Przeczytanych tematów 19672
asgard88 a zauważyłeś, że AAKG z Olimpu i z Trec'a to są różne produkty, a nie takie same.

EKSPERT W DZIALE ODŻYWKI, SUPLEMENTY...
http://www.sfd.pl/Przepisy_na_odżywcze_napoje...-t334568.html --> Przepisy na odżywcze napoje

http://www.sfd.pl/Raz_na_zawsze_koniec_z_rozstępami...-t335399.html -- > Koniec z rozstępami

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
jabolcokk A.Jabłoński
Ekspert
ALE w Olimpowskich masz tylko Alfaketoglutaran Argininy który dość słabo pompuje a w Trecowskich masz mix aakg z jabłczanem Cytruliny
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Specjalista
jesli chodzi o zawartosc to trec lepszy ale niestety trzeba go prawie o polowe wiecej brac zeby dzialolo wiec cenowo lepiej wypada olipm
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
jabolcokk A.Jabłoński
Ekspert
No i ?? z tym zeOlimpowskich trzeba brac od 4-do 6 przed Treningiem a Trec-- od 6-10 i bedzie napewno lepiej.

Jesli ma kase niech Kupuje Treca
a fajnycm rozwiazaniem jest jescze Vasobolan
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Specjalista
no wiec jesli ma kase to trec jak nie to olimp to wszystko:)
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 4 Napisanych postów 380 Na forum 19 lat Przeczytanych tematów 4937
Dzieki za zainteresowanie

Sprawa wygląda tak, że postanowiłem sobie w przerwie między cyklami zarzucić jakiegoś NO (bez kreatyny) i właśnie wtedy padło na TREKa. Właśnie kończę puszkę 120 capsów (łykałem po 6 przed treningiem).

1. Czy mogę w takim razie ciągnąć z tym AAKG TREKa dalej na cyklu z CP?

2. Kiedy i w jakich ilościach w ogóle dawkować NO tylko przed tren czy także po ??

3. jabolcokk poleciłeś Vasobolan jak wypada w konfrontacji z AAKG TREKa?

Pozdrawiam

"Sorry babe, not with the lights on this month. I'm bulking." CT

Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Tribulus terrestris - pytanie?

Następny temat

jak dawkować?

Spalanie
Polecane artykuły