Szacuny
46
Napisanych postów
6083
Na forum
21 lat
Przeczytanych tematów
33055
Popieram Dudka Fakt jest fajne jesli jest jakis luzny temat w dziale i mozna sobie popisac na luzie. Ale jesli stoi sie przed wyborem skasowania starego wartosciowego tematu a nowego (SPAMU) to wiadomo ze spam musi zostac skasowany/ dla mnie nie ma sensu sie dziwic...
Szacuny
0
Napisanych postów
16
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
81
dokladnie.
f*** najbardziej
nie dosc ze wszystkim dal bany (tomotowi tez)to tomota odbanowal a reszte nie. na dodatek jak zrobilem post w dziale moderatorzy to jeszcze go uzunal aby nikt nie wiedzial.
Szacuny
0
Napisanych postów
16
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
81
teraz juz nie chodzi o spamerie ale o uczciwosc!! co tym forum sie dzieje? nie lepie bylo jak wszyscy pisali sobie w jednym topicu? szkoda wam 10 czy 100mb miejsca ? ale fack nie zwaza na nic...:/
Szacuny
2
Napisanych postów
8441
Na forum
20 lat
Przeczytanych tematów
59133
_YaKuZa_ według mnie w każdym dziale powinien byc luźny temat w którym mozna by było o wszystkim pogadać. Maniek założył w treningu, wiele osób się w nim wypowiedziało i w ciągu jednego dnia użytkownicy sfd napisali o ile dobrze pamietam ponad 50 stron, wszyscy się poznali i wogóle było spoko, post ten ograniczył spamowanie w tym dziale. Michail się nie zgodził na taki post i go przeniusł do "Po siłowni" wydaje mi się że tu nie ma racji ale trudno uszanuje jego decyzje. Była umowa że możemy dowoli gadać w tym poście. No i co ?? Post został skasowany. Nie lepiej usunąć posty typu: ćwiczę 2 miesiące proszę o ocene?? Nie dość że się posypały bany to tylko dla osób które broniły tego postu, a o ile dobrze pamiętam do f***master napisał że tomot też ma bana chwila mineła a tomot się wypowiada. No więc gdzie tu sprawiedliwość. Zastanówcie się nad tym co pisze bo nie chcę żeby na tym forum panowała taka jak atmosfera jak teraz
Szacuny
52
Napisanych postów
4559
Na forum
22 lat
Przeczytanych tematów
42829
"Michail się nie zgodził na taki post i go przeniusł do "Po siłowni" wydaje mi się że tu nie ma racji ale trudno uszanuje jego decyzje"
-- to jest forum sportowe, a nie rozrywkowe. Chcecie sie rozerwać to na insomnie zapraszam
co to wogóle za durne bunty bo ktoś usunął post do spamu? dobrze sie czujecie?
nudzi sie co poniektórym?
Szacuny
203
Napisanych postów
31902
Na forum
22 lat
Przeczytanych tematów
94099
przepaszam wszystkich 50% osob tu sie wypowaidajacyach za zrobienie burdlu gdzie indzej ma bany - chwilowo na 24h, poza playandem tory ma tylk odo rana