Jak zgaduje, jego zalozeniem jest maksymalne skompensowanie wartosciowych info na poruszane tematy prawda? Otoz wg mnie robi sie tu coraz wiekszy balagan - wielu pisze po prostu by pisac - niewazne co i niewazne jak, cokolwiek byle byl slad obecnosci - to powoduje, ze zeby znalezc jakakalwiek wartosciowa informacje trzeba sie przekopywac przez tysiace postow!
Malo tego - zaawansowany uzytkownik bez trudu oddzieli wartosciawa informacje od totalnej bzdury "ładnie" napisanej przez laika lud idiote robiocego sobie jaja, ale poczatkujacy - a takich tu zdecydowana wiekszosc czesto te bzdury wlasnie biora za wiarygodna odpowiedz bo potwierdzaja one chociaz w czesci ich oczekiwania co do odpowiedzi na zadany temat. Skutki - jestem przekonany - sa fatalne. To chyba nie tak mialo byc panowie?
Rozumiem - kazdemu wolno pisac co uwaza ale moze czas sie zastanowic nad wyborem miedzy zle pojeta demokracja a rzetelnoscia serwisu?
Dlatego chce zaproponowac stworzenie dzialu "ŚMIETNIK" - i przenosic do niego posty ktore swiadomie badz nie, wprowadzaja w blad niedoswiadczonych czytelnikow a takze wszelkie zaczepki, pogrozki i wszelkiego rodzaju inne idiotyczne posty ktore absolutnie nic nie wnosza do danego tematu. Nazwa jest upopokazajaca z zalozenia - w miejsce wpisanego postu ukazywalo by sie info "wyrzucone do smietnika" a moderatorem wybierzmy jakiegos wariata ktory odpowiednio skutecznie wyszydzi dany post "nurkujac" na jego poziom

Propozycja moja nie dotyczy takich dzialow jak szatnia - mam na mysli powazne dzialy tematyczne takie jak trening, suplementacja czy doping (glownie o ten dzial mi chodzi, gdyz bledne info przyjete za pewnik przez poczatkujacego moze miec tragiczne skutki - wystarczy spojrzec tu https://www.sfd.pl/topic.asp?topic_id=43020 jak i w jakikolwiek inny temat w "dopingu" - sa nasadzane takimi "perelkami").
Uwazam tez, ze "smietnik" bylby miejscem wypelnionym swego rodzaju groteskowym humorem gdzie wiekszosc ludzi moglaby sie z co niektorych postow posmarkac ze smiechu a autorzy postow oczywiscie zdobywali by sogi i pogrobienia i odpowiednie do ich poziomu tytuly w smietniku - oczywiscie stopniowanie rangi nastepowaloby w dol nie w gore

Pomysl moj ma spora wartosc wychowawcza ktora da sie wykorzytac w dobry sposob - jak w zyciu - jesli raz wyszydza twoja glupote to nie objawisz jej po raz drugi, a juz na pewno nikomu nia nie zaszkodzisz...
Gochan - jestes moderatorem "dopingu" przeczytaj swoj podpis ukazujacy sie pod kazdym napisanym przez Ciebie postem i wypowiedz sie w poruszonej przeze mnie kwestii...
juz wkrotce... badzcie czujni... cierpliwosci... dam znac...
KONDUKTOR W WAGONIE SYPIALNYM
...mafia.suple.hardcor.pl...