PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
SprawdźSalami i inne sklepowe szynki do wywalenia, są zakonserwowane i przetworzone.
Domyślam się, że jesteś na utrzymaniu rodziców więc skup się na dobrym białku i tanim : udka z kurczaka ( około 4,-4,50zł za kg), schab, karkówka(około 9-10zł za kg) podroby (są tanie wątróbka, czy serduszka bardzo dobre i w śmiesznej cenie , a o wiele wartościowsze od nabiału, jadaj powiedzmy 2 razy na tydzień) jaja, jak lubisz możesz dodać strączków (ciecierzyca, soczewica etc- przed ugotowaniem trzeba je moczyć, ale dobre jako dodatek)
Reszte wrzuciłam Ci w ściądze, stronę wcześniej
Zmieniony przez - blue_hope w dniu 2017-03-31 06:14:31
W kuchni hamuje Cię Twoja własna wyobraźnia...
http://www.sfd.pl/[BLOG]_Agnieszka_w_kuchni__czyli_coś_z_niczego_;_-t1096225.html
Ile wyszło Ci w zapotrzebowaniu ?
W kuchni hamuje Cię Twoja własna wyobraźnia...
http://www.sfd.pl/[BLOG]_Agnieszka_w_kuchni__czyli_coś_z_niczego_;_-t1096225.html
Choć te 2500 zdaje się niby rozsądne, ale ten wzór jest jednym z najdokładniejszych.
Nigdy w 100% nie wyliczysz zapotrzebowania, ale można mieć jakaś bazę.
W kuchni hamuje Cię Twoja własna wyobraźnia...
http://www.sfd.pl/[BLOG]_Agnieszka_w_kuchni__czyli_coś_z_niczego_;_-t1096225.html
Wyszłabym z takim makro: 170-180g białka, około 100g tłuszczy i reszta węglowodany do wyżej wyliczonej kaloryczności.
Posiłki bilansuj, czyli w każdym porcja białka, węgli i tłuszczy (pod spodem tabelka z jakich składników warto je uzupełnić) na posiłek staraj się dawać minimum 20-25g białka, by prób leucynowy mógł zostać osiągnięty. Jak coś wyczarujesz wrzuć do wglądu najlepiej w ten sposób (jeśli Ci się uda bez PC)https://www.sfd.pl/ZRZUT_DIETY_JAK_ZROBIĆ_ANKIETA_i_REGULAMIN_DZIAŁU.-t922822.html
https://www.sfd.pl/WĘGLOWODANY,_jakie_wybierać_-t1135388.html
https://www.sfd.pl/BIAŁKO,_jakie_wybrać_Z_czego_czerpać_-t1135440.html#post1
https://www.sfd.pl/TŁUSZCZE,_jakie_wybierać_Z_czego_czerpać_-t1135648.html#post1
W kuchni hamuje Cię Twoja własna wyobraźnia...
http://www.sfd.pl/[BLOG]_Agnieszka_w_kuchni__czyli_coś_z_niczego_;_-t1096225.html
W kuchni hamuje Cię Twoja własna wyobraźnia...
http://www.sfd.pl/[BLOG]_Agnieszka_w_kuchni__czyli_coś_z_niczego_;_-t1096225.html