Szacuny
1
Napisanych postów
229
Na forum
13 lat
Przeczytanych tematów
3534
witam, jestem po miesiącu zrównoważonej redukcji z pasa poleciało 5cm. z utrzymaniem obwodów tak więc z mięśni leci na szczęście niewiele jednak teraz troche spowolniło wcześniej miałem 100g owsianych do śniadania i 100g. ryżu lub makaronu po trenie, teraz chce obciąć do 80g. i nie wiem czy to nie za mało w dni nietreningowe do 50g do trzeciego posiłku. Ćwicze na siłowni 4xtydz po siłowym 40 min aero w dni nietreningowe biagam 30min Poniżej wrzucam diete z dnia treningowego prosiłbym o ewentualną korekte, przed snem odżywke często zastępuje twarogiem, a kure schabem wieprzowym bez kości warzywa do 2 i 3 posiłku zazwyczaj ogórek, lub brokuły, z góry dziękuje za pomoc, ach w dni nietreningowe odpada odżywka z 3 posiłku bo pije tylko po trenie...
Jest liderem w tym dzialeSzacuny
2856
Napisanych postów
51081
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
344420
myślę, że jak zetniesz białko do wartości jakie są Ci potrzebne, to 2-3x w tygodniu na tą rybę Ci zostanie. Dodatkowo, poza słabymi proporcjami kwasów tłuszczowych w diecie brak między innymi wapnia, potasu, magnez, witaminy A, C, D.
POMOC W UKŁADANIU DIET I TRENINGÓW ONLINE . KONTAKT: koniu151.sfd@gmail.com
Szacuny
1
Napisanych postów
229
Na forum
13 lat
Przeczytanych tematów
3534
tylko czy jak obetne białko nie bedzie za mało kalorii? czyli co dokładnie warto jeszcze dorzucić? W suplementacji stosuje stale magnez przed snem i kompleks witamin po śniadaniu, ale zdaje sobie sprawe ze lepiej w posiłkach je uzyskać niż w tabsach, dzieki za pomoc
Szacuny
1
Napisanych postów
229
Na forum
13 lat
Przeczytanych tematów
3534
ok, to zejde narazie do 200 i podbije weglami, a jesli chodzi o ryby to jakie polecasz w miare przystepnej cenie bo generalnie rzadko mi sie zdarzalo kupowac, jak juz to byl to zazwyczaj dorsz lub tilapia