Szacuny
15
Napisanych postów
1931
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
30553
Rozumiem, A jaka jest Twoim zdaniem optymalna ilość białka w prochu bezpośrednio po treningu? mam 2.5kg econo biorąc tylko w DT 30g mam to na jakieś pół roku jak nie więcej:P Więc może by podnieść dawkę do np 40-45gr? czy nie ma sensu?
Szacuny
15
Napisanych postów
1931
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
30553
Ok, powiedź mi jeszcze czy dobrym pomysłem byłoby zastąpienie mintaja karkówką?. Z tego faktu że nie mam na razie dostępu do innego mintaja jak panierowany a on raczej zbyt pożywny i zdrowy nie jest.
Szacuny
15
Napisanych postów
1931
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
30553
n3?. Tyle że u mnie wypada Karkówka na posiłek po treningowy może tak być? Oczywiście od razu po treningu leci Carbo + Białko a 30-40 min potem posiłek
Szacuny
15
Napisanych postów
1931
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
30553
Rozumiem, najwyżej w DT będzie ryba a w DNT karkówka ;)Mam jeszcze pytanie co do tych Musli w/w . Kupiłem rodzynki, wiórki kokosowe i znalazłem w domu siemie lniane można dodać do tego " Misku " czy nie polecane?:)
Ps łopatka nie bardzo się nadaje zamiast karkówki? Bo z tego co zauważyłem karkówka stoi po 17zł/kg a łopatka w promocji po 11 bodajże :>
Szacuny
15
Napisanych postów
1931
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
30553
Waga skoczyła więc czas wyliczyć nowy bilans kaloryczny i urozmaicić dietę. S.m.p.a powiedź mi z jakiego kalkulatora mam korzystać aby dobrze wyliczyć moje zapotrzebowanie? Wcześniej liczyłem ręcznie i wyszło mi około 2600kcal przy : 170cm , 78kg , 17 lat... co jest dla mnie dziwne bo na innych "Automatycznych" kalkulatorach wychodzi po ~3000kcal+ Mógłbyś mi powiedzieć jak mam to wyliczyć?.