Szacuny
25
Napisanych postów
2351
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
45122
Jaki cel i zapotrzebowanie kcal ? Tak z grubsza to za dużo sera , w każdym posiłku prawie go masz. Tak samo jak chleb , urozmajcaj źródła węglowodanów , makaron zmień na pełnoziarnisty , włącz do diety tłuste ryby i więcej mięsa daj. Koniecznie minimum 600g warzyw różnego rodzaju , zwłaszcza zielone
Szacuny
17
Napisanych postów
277
Na forum
14 lat
Przeczytanych tematów
3572
snake126
Jaki cel i zapotrzebowanie kcal ?
Tak z grubsza to za dużo sera , w każdym posiłku prawie go masz. Tak samo jak chleb , urozmajcaj źródła węglowodanów , makaron zmień na pełnoziarnisty , włącz do diety tłuste ryby i więcej mięsa daj. Koniecznie minimum 600g warzyw różnego rodzaju , zwłaszcza zielone
zapotrzebowanie napisalem 3180
cel... To chce utrzymac wage i cwiczyc planem [art] pierwszt rok treningów
wiem ze za duzo sera ale nie mam co tam dac z białka co jadł bym ;]
warzywa ok będę jadł więcej
mięsa więcej nie moge
tłuste ryby... ok
Szacuny
25
Napisanych postów
2351
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
45122
No to jak trzymać wage to bilans blisko zerowego. Ser w takich ilościach naprawde zły pomysł , dawaj własnie tłuste ryby w jego miejsce i mięso. Musisz urozmajcenia wprowadzac
Szacuny
17
Napisanych postów
277
Na forum
14 lat
Przeczytanych tematów
3572
snake126
No to jak trzymać wage to bilans blisko zerowego. Ser w takich ilościach naprawde zły pomysł , dawaj własnie tłuste ryby w jego miejsce i mięso. Musisz urozmajcenia wprowadzac
ktos mi kiedys napisal ze białko musi byc minimum 2g jak chce tak cwiczyc to prawda?
Szacuny
17
Napisanych postów
277
Na forum
14 lat
Przeczytanych tematów
3572
snake126
Łosoś , makrela , halibut , pstrąg , ogólnie zmieniaj je co jakiś czas , tuńczyk też ale nie za czesto
aha dzięki, mam jeszcze jedno ostatnie pytanie czy te ryby to mają byc zamiast tego: filety z makreli w sosie pomidorowym NEPTUN??? Czy to moze zostac a te łososie i tunczyki to jesc w innym posiłku???