Witam, na silownie chodze ok 8 miesiecy moze 9...wstyd sie przyznac poniewaz zaraz uznacie ze male efekty sa. niestety moja grupa krwi jest A i tu jest tez moj problem (jak pewnie wielu innych), jadlem wczesniej wegle carbo ale nawet nie wiem czy to zbytnio mi cos dalo...a teraz aktualnie jestem na cyklu mono creatynie. Zakupilem sobie Shock Therappy + Storm niedawno lecz narazie nie bd rozpoczynal poniewaz w lutym czeka mnie studniowka oraz urodzinki, a narazie jestem na mono wiec mysle ze nie ma sensu wczesniej zaczynac i musze sie na to dobrze przygotowac, bo do teraz zbytnio diety nie mialem chodz jadlem tam ryz i takie rzeczy ale teraz mi szkoda odrzywek i pieniedzy na nie abym bez diety sie zabieral za nie..i pytanko mam bo gazetke mam z ktorej wybralem pare produktow (specjalnie dla ludzi z grupa krwi A) ktore nadaja sie dla mnie...bo oczywiscie nie mam tez tylu pieniedzy zeby wszystko kupywac...wybralem pare produktow i jakies podpowiedzi zeby sobie ta diete ulozyc, minowicie do rozlozenia diety mam produkty : makrela, mleko sojowe, oliwa z oliwek, maslo z orzeszkow ziemnych, orzeszki, fasola, kasza gryczana, wafle ryzowe, brokuly, chrzan, szpinak, czosnek, marchew, musztarda. Zeby bylo prosciej mysle ze do szkoly - torebka kaszy gryczanej po szkole silownia a po silowni obiad takze z kasza gryczana, tylko nie wiem co na rano i podwieczor czy tez wieczor. Dodam ze waze 73kg przy wzroscie 178 cm. Dodam rowniez zdjecie z przed cwiczen i aktualne. Prosze o wyrozumiałosc. Pozdrawiam.
Zmieniony przez - kurextychy w dniu 2010-10-14 21:06:31
Zmieniony przez - kurextychy w dniu 2010-10-14 21:10:44