Siemka wiem ze naduzywam temat ale mam problem.Mianowicie mam 17 lat oraz 177cm wzrostu i waze 64 kilogramy wiem ze to troche malo.cwicze juz 5 miesiecy na poczatku zaczynalem z paroma odzywakmi bialkowymi z mala dieta i przytylem jakies 4 kilo ale teraz chcialbym jaks bardziej lepsza i wydajniejsza diete muglby ktos pomuc w dobraniu odzywek diety i cyklu cwiczen na mase dzieki pozdroo..w razie co mam 2 puszki kreatyny monosacharydu 2x250 gram:)
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
Jak na poczatek monohydrat schowaj do szuflady, najwazniejsza jest dieta. Możesz kupic sobie jakiegos gainera (ja polecam mass xxl, monster mass), wazne sa rowniez witaminy w organizmie kup sobie Vita-min z olimpu.
...
Napisał(a)
Ja zamiast polecać odżywki moge polecić przeczytanie podwieszonych postów, na pewno troche wiedzy na temat żywienia przyswoisz. Krok po kroku będziesz w stanie ułożyć diete i nastepnie wrzucić ją tutaj do sprawdzenia
Monosacharydy to inaczej cukry proste, pewnie Ci chodziło o zwykłe mono
Które proponuje zostawić sobie na "po wakacjach".

Monosacharydy to inaczej cukry proste, pewnie Ci chodziło o zwykłe mono

Które proponuje zostawić sobie na "po wakacjach".
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!