Właściciele oraz moderatorzy SFD.pl są zdecydowanymi przeciwnikami stosowania dopingu farmakologicznego w sporcie.
Stosowanie dopingu jest nieuczciwym i niemoralnym zachowaniem. Doping jest sztucznym, nienaturalnym sposobem
podnoszenia wydolności organizmu. Stosowanie dopingu jest zawsze niebezpieczne oraz niesie ryzyko utraty zdrowia
a nawet życia. Czym bardziej amatorskie podejście do tego zagadnienia tym większe potencjalne ryzyko.
Absolutnie nigdy nie należy stosować jakichkolwiek farmaceutyków bez konsultacji z właściwym lekarzem prowadzącym.
Dział doping służy wyłącznie wymianie informacji, a informacje zawarte w nim nigdy nie mają charakteru
instruktażowego i absolutnie jako takie nie mogą być traktowane. Wypowiedzi moderatorów jak i innych użytkowników
działu nie są wytycznymi co do sposobów i metod stosowania farmaceutyków; chyba, że dana osoba jest znana jako
lekarz właściwej specjalizacji, a jej dane zostały przez nią uczciwie podane w profilu i zweryfikowane przez
właścicieli forum. Mimo to właściciele serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za ich doradztwo w tym zakresie (obecnie brak takich osób).
Nakłanianie do stosowania dopingu jest przestępstwem i jest postrzegane przez właścicieli portalu jako skrajnie naganne,
konsekwencją czego jest wykluczenie z grona użytkowników serwisu. Wszelkie ujawnione próby kupna lub sprzedaży
farmaceutyków za pośrednictwem forum będą z całkowitą konsekwencją eliminowane a osoby uczestniczące w procederze i
ich dane będą ujawnione organom ścigania. Uprzejmie prosimy o natychmiastowe reakcje i kontakt w przypadku napotkania na
naszym forum powyższych zjawisk i sytuacji. Pomoże nam to w zachowaniu bezpieczeństwa użytkowników oraz legalności funkcjonowania forum.
Szacuny
8
Napisanych postów
215
Na forum
20 lat
Przeczytanych tematów
7467
Jestwem w sumie po 200 tab mety bylo to kiedys tam za lebka czego zaluje
A wiec tak to sobie wymyslilem:
1-8 200mg deci c7d
1-8 100mg prop c2d
no i nie wiem wlasnie czy nie wystarczylo by mi 50mg propy c2d ?
Mam sklonnosc do gino wiec chyba bez nolvty sie nie obejdzie.
odblok clomid 1x200mg
5x100mg
10x50mg
tez tu nie jestem pewien czy tak wystarczy.
Czekam na opinie i propozycie.
beda sogi
Szacuny
2
Napisanych postów
341
Na forum
20 lat
Przeczytanych tematów
18037
A od czego jest nolvadex? zaczna suty swedziec pierwszego dnia 60mg a potem po 20mg ciagniesz. Jesli mam byc szczery to bym wybral dluzsze estry ale to tylko moje zdanie, krotsze bym zostawil na nastepny cykl Zreszta ja tak wlasnie zrobie
ps. prop 100mg e2d
Jak bys sie zdecydowal na prolo to 200mg c5d
Zmieniony przez - Outsider85 w dniu 2005-01-26 21:34:23
Jest liderem w tym dzialeSzacuny
3842
Napisanych postów
18899
Na forum
23 lat
Przeczytanych tematów
207753
Proponuje prolo mniej klucia, a co do gino to musisz byc czujny jesli zaczna swedziec suty to wlacz nolve(a najlepiej zaopatrz sie w proviron i daj dawke 25-50 mg ED przez caly cykl).Pamietaj o jednym, ze dieta to podstawa jak zadbasz o diete to retencja bedzie znikoma.
BTW co masz na mysli ze masz sklonnosc do gino?
Mam nadzieje ze nie mylisz gino z lipomastia.
Chcesz byc naprawde wielki.... to skup sie na swojej diecie
Szacuny
8
Napisanych postów
215
Na forum
20 lat
Przeczytanych tematów
7467
chyba sie skusze na prolo Powiedzcie mi jeszcze, bo nie jestem pewny, czy nolva zapobiega w jakims stopniu retencji wody?
Bo jak kiedys bylem na mecie to strasznie spuchlem na twazy. Nie chce tego, przynajmniej nie w takim stopniu.
Szacuny
8
Napisanych postów
215
Na forum
20 lat
Przeczytanych tematów
7467
na mecie mialem cos takiego ze najpierw powiekszyl mi sie przekroj sutka a pozniej pojawil sie guzek i zaly czas sterczal sut. Nawet przez sweter bylo widac
Jest liderem w tym dzialeSzacuny
3842
Napisanych postów
18899
Na forum
23 lat
Przeczytanych tematów
207753
Nolva "tylko" blokuje receptory ale proviron zapobiega nadmiernemu tworzeniu sie estrogenu.
W takim razie masz racje mysle ze sam proviron w dawce 50 mg ED wystarczy ale trzymaj w pogotowiu takze nolve jesli podczas cyklu bedzie zbedna to na pewno przyda sie do PCT.
Zmieniony przez - Aleks w dniu 2005-01-26 21:50:11
Chcesz byc naprawde wielki.... to skup sie na swojej diecie