Szacuny
0
Napisanych postów
24
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
2208
Chaczyk - "komplet zdjec" ?
No fakt jest tych zdjec az 8 co ostatnio sie rzadko trafia :)
ale brakuje bicepsow przodem-tylem ,tricepsa , kapturow.
Ogulnie sylwetka 2 na 5. Wysportowany jestes i jest taki ogulny zarys ale nic wiecej.
Taka jest cena uprawiania roznych dyscyplin.
A te 3 kg to zainwestuj w barki , klate i wizualnie napewno sie poprawi.
Szacuny
448
Napisanych postów
1812
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
31829
Dziwna budowa,niby waga mała 72 kg,fatu też jakoś za bardzo nie ma,a talia taka szeroka.Proporcje barki do talii słabo,klatka też słaba konkretnie trza poprawić.Łapy niezby duże,ale jakoś sie prezentują.Średnio,popracuj nad masą +/- przynajmniej 7 kg i będzie konkretnie
Szacuny
0
Napisanych postów
73
Na forum
21 lat
Przeczytanych tematów
2953
Dzięki za opinie. Faktycznie trudno zrezygnowac z czegokolwiek. Prawda jest taka, że człowiek potrzebuje rywalizacji (na określonym poziomie), a ja się do kulturystyki (na takim poziomie jaki bym od siebie wymagał) nie nadaję, a w innych sportach mam taka mozliwość. Ale przyjdzie taki dzień, że (pewnie nie tak długo), kiedy nie będzie mnie ograniczać masa i myslę, że te 10 kilo wtedy dorzucę.
Szacuny
0
Napisanych postów
73
Na forum
21 lat
Przeczytanych tematów
2953
Ja po prostu dla brzucha nie robię wyjątków. Owszem, kiedy robie wytrzymałość na siłce to dużo ćwiczeń i dużo powtórzeń, ale kiedy robię masę (w zasadzie odbudowę) i siłę to staram się używać dużych ciężarów. No i oczywiście technika - niestety przy brzuchach ludzie tak mocno pracują nad ilością, że nie przykładają się do techniki a przy brzuchach łatwo o oszukiwanie (siebie). Pozdrawiam.