"ważna jest technika wykonywania ćwiczeń"
...
Napisał(a)
gorzej na pewno nie bedzie ja mysle ze powinno sie poprawic. Na cyklu powinno byc libido nizłe wiec zobaczysz jak to bedzie. Ja bym jeszcze zrobił rezonans głowy byc moze cos z przysadka jest nie tak. Ale na razie sprobuj terapie propem i na koniec hcg + clom.
...
Napisał(a)
pakosmen czy moglbys mi rozpisac jak ten cykl powinien wygladac i czy koniecznie musi to byc 8 tygodni bo wydaje mi sie ze to troche dlugo
...
Napisał(a)
8 tyg. nie musi byc bo dałem tylko przykładowo:
Zrobiłbym to tak:
1-6 prop 100mg e2d (lub 50mg ed)
5-6 HCG 2000 i.u. e4d (3 zastrzyki)
3 dni po HCG i 3 dni po propie clom 3 dni po 100mg i do konca przez 50mg (20-24 tabsy cloma)
Hcg tak zgraj zeby ostatni zastrzyk byl wtedy kiedy ostatni propa i 3 dni poźniej wrzucaj clom.
Zrobiłbym to tak:
1-6 prop 100mg e2d (lub 50mg ed)
5-6 HCG 2000 i.u. e4d (3 zastrzyki)
3 dni po HCG i 3 dni po propie clom 3 dni po 100mg i do konca przez 50mg (20-24 tabsy cloma)
Hcg tak zgraj zeby ostatni zastrzyk byl wtedy kiedy ostatni propa i 3 dni poźniej wrzucaj clom.
...
Napisał(a)
a co powiedzialbys gdybym zrobil cykl z propem 1-4 co 3 dni a reszta tak jak napisales
...
Napisał(a)
mozesz zrobic cykl z propem i 4 tyg ale musi byc co 2 dni zastrzyk robiony a co 3 dni to nie ma sensu bo za duzy skok stezenia bedzie ;)
...
Napisał(a)
i jaki to moze miec wplyw na mnie jak bede robil co 3 dni a nie co 2
...
Napisał(a)
he he he mam ten sam problem i ***a endo mi pomógł tylko kase wywaliłem i nawet badań mi nie oddali bo to historia choroby :) wal propa tak jak ci proponują i będzie dobrze , sam na podobny cykl wchodzę tylko + tamox do tego
...
Napisał(a)
malyVVV mozesz poprosic o kopie histori choroby bo przeciez zawsze mozesz isc z tymi wynikami do kogos bardziej ogarnietego
http://www.youtube.com/watch?v=b94Ac4MxKm0&feature=player_embedded#!
haters gonna hate!
...
Napisał(a)
wiem o tym perla87 ale najpierw na prpopie polece a potem samemu na badania a jak będzie zle to gdzieś znajdę dobrego endo bo ten ostatni leczyć mnie chciał żelem z teściem:)
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!