Szacuny
65
Napisanych postów
17868
Na forum
23 lat
Przeczytanych tematów
102745
Hehe te firmy robia fajne zabiegi aby ich produkty nie zostały zbanowane heeh
ECA daja mahuang a to roślina i juz za bardzo nie wolno tego banować
3;5-diiodo-l-thyronine czyli T2 można znaleźć w ..mięsie heeh i dlatego też FDA bedzie ciezko to wywalić z rynku
"Just in case you're interested in how we can legally sell T2 as a dietary supplement, here's the deal:
T2 is found abundantly in beef ? you know, steak, hamburger, etc. ? which clearly establishes that it's in our food supply and passes the FDA's supplement test. Our T2 isn't made from ground chuck, mind you, so don't freak out. It's highly pure material made in a pharmaceutical lab."
...Thermogenics investigator...
...Jesus Christ forgave the bastards. But I can't. I hate them....
Szacuny
11
Napisanych postów
2453
Na forum
22 lat
Przeczytanych tematów
37671
o ****a... ORBITUJE.... ale jestem w stanie jeszcze odpowiedziec na pytanie....
Anetta nie daj Im sobie wmoowic ze brzydka jestes... jestes najpiekniejsza pierwol ich wszystkich i nie kupuj zadnych stackow.... proobooja nam wmowic ze jestesmu grubi, brzydcy i nie chciani... a dupa!.... nie kupuj i juz.... Oni klamia... wielkie korporacje ktore dyktuja nam jak zyc, jak sie ubierac i co jesc.....
to o czym ja pisalem?
Back to the primitive
**** all your politics
We got our life to live
The way we want to be....
Szacuny
11182
Napisanych postów
51935
Na forum
25 lat
Przeczytanych tematów
57816
Ale ****tycznie - nie ma lepszego stymoolatora tarczycy, choć Pac-man nie pag-man - bardzo silnie a bezpieczniej działać będą 3 razy 4 kapsy dzienie XXX, co do T2 to już z Kainem ustaliliśmy, że to ph tarczycowy, konwetooje łatwo w T3 i raczej trzeba uważać
członek-mafia.suple.hardcor.pl
Moderator działu suplementacja
Szacuny
11182
Napisanych postów
51935
Na forum
25 lat
Przeczytanych tematów
57816
ok . dzięki za odpowiedzi ale nalegam żebyście odpowiedzieli mi na resztę pytń czy da się to zrobić do lata ,czy hantle 3kg. x2 wystarczą , ile razy w tyg. mam ćwiczyć (robiłabym to w domu) chyba że musi być siłownia , oprócz tego chodzę 3x tyg. na aerobic z hantlami 1kg.i ilu dniowe przerwy.
Szacuny
1
Napisanych postów
1325
Na forum
22 lat
Przeczytanych tematów
15495
Spokojnie zdążysz do lata z wyrzeźbieniem Jedną parą hantli bedzie ci trudno uzyskac wymarzony efekt. Siłownia by sie przydała bo jest tam wiecej sprzętu ale poćwicz do Maja (zakładam ze bedzie to odpowiedni trening na rzeźbe + dieta) i jesli nie bedzie efektu który cie bedzie zadowalał to moze wtedy zdecyduj sie na siłownie i ew. jakies spalacze tłuszczu (do Lipca zostana 2 miesiące a przez ten czas duzo moze sie zmienic