Szacuny
0
Napisanych postów
69
Na forum
22 lat
Przeczytanych tematów
724
Wybrałem się na trening Judo... dodam że to był pierwszy
Ale zaraz po wyjściu poczułem nudności... ogólnie podczas treningu, ogólnie bolała mnie głowa.
Interesuje mnie czy to tak się zawsze dzieje, czy powinienem się głęboko zastanowić nad uprawianiem tego sportu?
Szacuny
0
Napisanych postów
44
Na forum
20 lat
Przeczytanych tematów
3463
a wogule cos jadles przed tym treningiem czu tylko rano??? moze byles przemeczony??? takie cos robi sie przewaznie z tego ze wlasnie albo byles glodny, zmeczony albo trening byl za ostry!!! idz i sprubuj jeszcze raz!!! pozdrawiam!!!
Szacuny
11182
Napisanych postów
51935
Na forum
25 lat
Przeczytanych tematów
57816
Nic Ci raczej nie bedzie.Zwyczajnie nie jestes przyzwyczajony do takiego wysilku.
Jednak jezeli problem bedzie sie powtarzal to lepiej zrob badania u lekarza sportowego,a nawet jezeli Ci to minie to i tak lepiej zrobic wyniki.
Szacuny
41
Napisanych postów
10832
Na forum
21 lat
Przeczytanych tematów
38587
To chyba raczej brak przyzwyczajenia do wysiłku, no i prawdopodobnie pierwszy raz ćwiczyłeś uoadki i przewrotki, prawda?
Na wszelki wypadek jak to nie minie, idź do lekarza sportowego.
Szacuny
4
Napisanych postów
568
Na forum
23 lat
Przeczytanych tematów
5284
No i pieknie, czy szanowny autor tematu pofatygowal sie chociaz do lekarza z zaptyaniem czy moze wogule uprawiac sport ?
O ile nic Tobie nie jest zadnych wad wrodzonych i tym podobnych to byc moze doswiadczyles uczucia "zygania z wysilku". Dosc niestety upierdliwa rzecz jak sie mocno i intensywnie cwiczy.