...
Napisał(a)
siema jutro zaczynam 3 tydzien cyklu 1-8 prop 50mg eod, i powiem tak moja waga skoczyła okolo +5kg w 2 tygodnie, obliczylem sobie zapotrzebowanie i jem zgodnie z nim ale wydaje mi sie ze 5kg w 2 tyg to jka dla mnie strasznie duzo nieiwem czy nie obciac kalorii???? co byscie zrobili na moim miejscu?????????????
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
klufczyk nie no ciesze sie bardzo ale jak tak dalej pojdzie to na koniec cyklu bede wazyl 100
to mnie dziwi ze tyle idze bo jem malo wegli 200-250g ed bialko okolo 250g i reszta to oliwa z oliwek i tran, nieiwem czy nie wywalic tak z 50 g wegli

...
Napisał(a)
nie obawiaj się, później przyrosty przystopują. w sumie powinieneś sę cieszyć.
...
Napisał(a)
w pierwszych tygodniach to normalne ze szybko nabierasz wagi. odklada ci się glikogen w mięśniach i naciągasz wodą, po 2-3 tyg tez proces ustanie i bedziesz przybierał na masie powoli ale za to w czyste mięsko (+ tłuszcz
)

...
Napisał(a)
Dziwny post
Zacznij jesc wiecej moze wiecej poleci kg do przodu

Masa i Dyscyplina Ból Nie Istnieje
...
Napisał(a)
arni1964 moze i by poszlo wiecej ale ile w tym byloby masy miesniowej, niechce zeby mnie zalalo za bardzo
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!