...
Napisał(a)
Cześć mam pytanko w pon zrobilem sobie tzn kolega mi zrobil zastrzyk z deci 2 ml i od piatku mnie w tym miejscu swedzi tak jakby mnie cos upierdzielilo ale raczej nic takiego sie niestalo bo jest to w tym samym miejscu gdzie byl robiony zastrzyk zeby niebylo odrazu mówie ze zastrzyk robil ktos kto robi je od paruuuu ladnych lat wiec to nie przez zle wbicie razem. Czy to moze byc przez to ze niewiem podróba czy cuś? i co to moze byc;/
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
a miejsce jest czerowne od ukucia, jest wysypka albo cos ??
Gdy ty się op*****lasz ktoś inny trenuje(koksuje) zeby skopać ci Dupe
...
Napisał(a)
Nie właśnie nie jest tylko taki bombelek podobny do ugryzienia przez komara czy cus. ale jakby mnie cos ugryzlo to nietrzymalo by mnie to 5 dni. i troszke boli jak dotykam tak jak normalnie po zastrzyku tylko dziwne ze az 5 dni
...
Napisał(a)
przejdzie nie umerzesz hehe :)
...
Napisał(a)
nie to raczj nei fejk predzej bhp nei przesrzegles :)
...
Napisał(a)
Bra też tak kiedyś miałem tylko że u mnie pojawiało sie zaczerwienie i swedziało przez około tydzien.a daczka była prosto z egiptu 

Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!