mam takie pytanie na treningu strasznie sie poce w porównaniu z innymi kolegami a kondycje mam dobrą jest tak; np po rozgrzewce ja jestem cały czerwony i sie ze mnie leje a z innych nie, nie wiem czemu tak jest
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
Njapierw zmierz tamperature, może masz podwyzszoną wtedy bardziej sie pocisz
Ten kto myśli, że wie już wszystko, nie wie NIC!!
...
Napisał(a)
Może więcej energii wkładasz w trening :D ?
Nie no to jest kwestia gentyczna i jedni pocą się mniej a inni więcej
Nie no to jest kwestia gentyczna i jedni pocą się mniej a inni więcej
Zobacz i oceń moją siłownię - http://www.sfd.pl/Moja_domowa_siłownia_v2.0-t427777.html
...
Napisał(a)
...
Napisał(a)
Może bardzo przykładasz sie na rozgrzewce a inni sie obijają:) albo za dużo pijesz wody:D
...
Napisał(a)
Problem z wydolnością krążeniowo oddechową. Z czasem będzie lepiej. A czy ze zdrowiem wszystko w porządku?
Good ol' chicken!
...
Napisał(a)
w pracy fizycznej, tylko niewielka ilość energii metabolicznej jest zużyta na pracę mechaniczną. Reszta zamieniana jest na ciepło wydzielane wskutek sił tarcia w mięśniach. Co za tym idzie, organizm broniąc się przed przegrzaniem, chłodzi się wydzielając ze wszystkich możliwych porów wodę, która ma olbrzymią pojemność cieplną.
I to tyle filozofii jeśli chodzi o pocenie.
W kwestii bycia czerwonym- możeszmieć problemy z ciśnieniem. Zakładam, że masz za niskie ciśnienie i pod wpływem wysiłku fizycznego skacze Ci do góry, czego efektem jest owa "czerwoność".
Możesz się skonsultować z lekarzem.
Mi powiedział tylko tyle, że muszę się do tego przyzwyczaić i dbać o dobre dotlenienie po treningu. Wsio.
I to tyle filozofii jeśli chodzi o pocenie.
W kwestii bycia czerwonym- możeszmieć problemy z ciśnieniem. Zakładam, że masz za niskie ciśnienie i pod wpływem wysiłku fizycznego skacze Ci do góry, czego efektem jest owa "czerwoność".
Możesz się skonsultować z lekarzem.
Mi powiedział tylko tyle, że muszę się do tego przyzwyczaić i dbać o dobre dotlenienie po treningu. Wsio.
śmierć w oczach
>>> LIVING ON THE EDGE <<<
...
Napisał(a)
...
Napisał(a)
to jest temat dla koksów!
do autora - leć do lekarza. z sercem ok? mam kumpla, który na to samo - przez nadciśnienie.
do autora - leć do lekarza. z sercem ok? mam kumpla, który na to samo - przez nadciśnienie.
...
Napisał(a)
To niekoniecznie jest przez nadciśnienie, sam je mam i nie poce sie nadmiernie
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!