Yoo chcialem zapoznac sie z waszym zdaniem :) na ten temat
Mam qmpla teraz ponad 40 lat :) Spotykam go bardzo czesto na silowni , ZAWSZE mowil ZE NIGDY nie BRAL KOKSOW itp ...
wzrost ok 170 , waga ok 98- 90 , bic ok 43-45 ...takie wymiary ma teraz ...
Kiedys zapytalem go ile maxymalnie Cisnal na plaskiej w gore (oczywiscie na czysto bo podobno nigdy w zyciu nic nie bral :) otrzymalem odp ze 200kg
tyle bylo to bardzo dawno temu i wazyl wtedy lekko ponad 100 :)
Czy to mozliwe Wycisnac na CZYSTO 200 kg ??
hmm wiem ze w trojboju silowym sa lepsze rezultaty , ale Tez wiadomo ze czesto zawodnicy sa szprycowani tak , ze w testach nic nie widac ...
Natomiast wracajac do MOjego kolegi to jestem bardzo ciekawy
czy to naprawde mozliwe te 200 kg ?? gdzies kiedys czytalem ze podobno DAWNO DAWNO temu Kiedy nie bylo jeszcze sterydow ktos cisnal 180 KG ale to bylo 90 lat temu :)
Mam qmpla teraz ponad 40 lat :) Spotykam go bardzo czesto na silowni , ZAWSZE mowil ZE NIGDY nie BRAL KOKSOW itp ...
wzrost ok 170 , waga ok 98- 90 , bic ok 43-45 ...takie wymiary ma teraz ...
Kiedys zapytalem go ile maxymalnie Cisnal na plaskiej w gore (oczywiscie na czysto bo podobno nigdy w zyciu nic nie bral :) otrzymalem odp ze 200kg
tyle bylo to bardzo dawno temu i wazyl wtedy lekko ponad 100 :)
Czy to mozliwe Wycisnac na CZYSTO 200 kg ??
hmm wiem ze w trojboju silowym sa lepsze rezultaty , ale Tez wiadomo ze czesto zawodnicy sa szprycowani tak , ze w testach nic nie widac ...
Natomiast wracajac do MOjego kolegi to jestem bardzo ciekawy

Sztuka zycia polega na tym by Umierac Młodo ... Ale tak Pózno jak to tylko mozliwe ...