PO CO CI MASA JAK MASZ SWETER
...
Napisał(a)
Ostatnio słyszałem od takiego typa, że na kreatynie nie można się przetrenować. Prawda czy fałsz? A gdyby to była prawda to czy częstsze treningi mogą wpłynąć na lepsze efekty tzn przyrosty? Oczywiście pod warunkiem lekkiego treningu np HST lub czymś podobnym.
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
- NA kreatynie to można to robić.....?????
- Cykl na kreatynie - nie za mało treningów?
- brzuszki na kreatynie??? mozna czy nie??
- Xpand + cellpump ... no i ECA, czy można tak połączyć i czy nie bedzie się to gryzlo?
- czy mozna odrazu po cylku na kreatynie brac suplementy z azotem?
- CYKL NA KREATYNIE + CWICZENIA NA REDUKJCE TLUSZCZU - LACZYC CZY NIE?
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
no jasne, że można się przetrenować!
kreatyna fakt wzmaga wytrzymałość, ale bez przesady jak będziesz za często ćwiczył, robił za ciężkie treningi a co za tym idzie - nie będziesz się regenerował to oczywiście, że możesz się przetrenować!
robiąc wszystko "z głową" krzywdy sobie nie wyrządzisz!
kreatyna fakt wzmaga wytrzymałość, ale bez przesady jak będziesz za często ćwiczył, robił za ciężkie treningi a co za tym idzie - nie będziesz się regenerował to oczywiście, że możesz się przetrenować!
robiąc wszystko "z głową" krzywdy sobie nie wyrządzisz!
...
Napisał(a)
j/w a ponadto nie sadze, zeby trening 5-6 razy w tygodniu na kretce czy bez dal Ci lepsze rezultaty niz trening 3X w tygodniu.
===> ...::: mafia-kafary-sfd-pl :::...<===
Rzuc dziewczyne zanim ona rzuci Ciebie ;D
...
Napisał(a)
Sprowadźcie expertów, niech wypowiedzą swoje zdanie.
PO CO CI MASA JAK MASZ SWETER
...
Napisał(a)
a po kiego wala expertom dupe zawracac ******lami. mowie ci jak jest. mozna sie przetrenowac to raz. a dwa to cwicz sobie i 3 razy dziennie ale efekty na pewno beda gorsze.
zreszta mozemy poczekac na zdanie eksperta od kreatyny - damixa. juz mu przeslalem linka wiec czekamy na opinie EXPERTA
zreszta mozemy poczekac na zdanie eksperta od kreatyny - damixa. juz mu przeslalem linka wiec czekamy na opinie EXPERTA

...
Napisał(a)
po co eksperci?
to ze kreatyna poprawia wydolosc i wytrzymałosc nie zmienia faktu,ze przetrenowanie jest jak najbardziej mozliwe.
trening 3-4 razy w tyg jest bardziej efektywny niz cwiczenie codziennie(w 90% przypadków
)
deit.heh Muzyk prosze bez tych wszystkich tytułów
Zmieniony przez - Damixxx w dniu 2004-11-01 19:47:00
to ze kreatyna poprawia wydolosc i wytrzymałosc nie zmienia faktu,ze przetrenowanie jest jak najbardziej mozliwe.
trening 3-4 razy w tyg jest bardziej efektywny niz cwiczenie codziennie(w 90% przypadków

deit.heh Muzyk prosze bez tych wszystkich tytułów

Zmieniony przez - Damixxx w dniu 2004-11-01 19:47:00
...
Napisał(a)
a nie mowilem!!
No dobra... Bez tytulow. No ale widzisz, ze koles jeszcze za bardzo nie obeznany i moze Cie nie znac.
Kogos jeszcze sprowadzic?
Zmieniony przez - Muzykmg w dniu 2004-11-01 19:51:29

No dobra... Bez tytulow. No ale widzisz, ze koles jeszcze za bardzo nie obeznany i moze Cie nie znac.
Kogos jeszcze sprowadzic?
Zmieniony przez - Muzykmg w dniu 2004-11-01 19:51:29
...
Napisał(a)
aha
w roli ścisłosci.nie jestem(jeszcze)expertem.narazie jestem specem...ale jeszcze 10sogów
w roli ścisłosci.nie jestem(jeszcze)expertem.narazie jestem specem...ale jeszcze 10sogów

...
Napisał(a)
Damixxx - pytam z czystej ciekawości - ile Ty zjadłeś w Swoim 16-letnim życiu tej kreatyny, że jesteś "EKSPERTEM" w tej kwestii?
...
Napisał(a)
ziper - to w takim razie mam sie poradzic dziadka co ma 80 lat?
wiek o niczym nie przesadza! Ja wiele razy pytalem o rade damixa chociaz mam 20 lat i chlopak radzil mi na prawde dobrze patrzac na to z perspektywy czasu i efektow jakie mialem.
A tego eksperta to sie nei czepiajcie. Sam go tak wymyslilem
Nie robicie z tego problemow bo damix bedzie sie mnie czepial, ze teraz przeze mnie ma problemy.
hipotetycznie - o porade w sprawie bolu serca spytam kardiologa czy babcie co przeszla 7 zawalow? Zapewne obie osoby beda sie dosc dobrze znaly, jednak ja wole spytac kardiologa.
Zmieniony przez - Muzykmg w dniu 2004-11-01 20:15:34

A tego eksperta to sie nei czepiajcie. Sam go tak wymyslilem

hipotetycznie - o porade w sprawie bolu serca spytam kardiologa czy babcie co przeszla 7 zawalow? Zapewne obie osoby beda sie dosc dobrze znaly, jednak ja wole spytac kardiologa.
Zmieniony przez - Muzykmg w dniu 2004-11-01 20:15:34
...
Napisał(a)
No nie przeceniaj zalet kretki. Ale jest truniej sie przetrenowac niz jak "na sucho"
Cały układ jest tak silny, jak silne jest jego najsłabsze ogniwo.
Pozdrawiam !
--==Veko==--
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!