jol!
nareszcie robie cos ze soba..koncze(30.06 koniec) moje ACT na rzezbe a dzisiaj zaczalem trening na wyskok. Chce do konca doprowadzic act, ale wyrzucilem z niego trening nog(tylko przysiady z lekkim obciazeniem zostawilem) na rzecz Air Alert II(to wlasnie ten na wyskok), ktory robie zaraz po ACT. Chcialem sie zapytac czy jest rozwaznym wyjsciem jeszcze bieganie rano + granie prawie caly dzien w kosza jako aeroby(zrzucilem w miech 5 kg. co mnie troche dobilo ale widac juz baaardzo moje miesnie nog i klaty).
Acha ACT:( *--usuniete cwiczenie)
1. Spiecia
**2. Przysiady ze sztanga (lub z jakims dodatkowym obciazeniem bo chyba masz tego malo)
*3. Uginanie nogi w staniu z przywiazanym do kostki ciezarkiem
4. Pompki na poreczach (krzeslach)
5. Unoszenie ramion na boki ze sztangielkami
6. Wyciskanie sztangi w staniu lub jezeli masz za malo obciazenia robisz pompki w staniu na rekach w oparciu o sciane.
7. Wioslowanie sztanga lub sztangielka (w zaleznosci od tego gdzie masz mozliwosc wiekszego dodania ciezaru, oczywiscie ciezaru na towje mozliwosci. Chodzi o to, zeby to nie byl ciezar ktorym mozesz zrobic np. 40 powt. a te 12-15)
8. Unoszenie tulowia z lezenia przodem.
9. Uginanie ramion ze sztanga (lub sztangielkami)
10. Pompki w podporze tylem
11. Uginanie nadgarstkow pdchwytem i nachwytem ze sztanga lub sztangielka
*12. Wspiecia na palce w staniu lub w siadzie ze sztanga na kolanach
**-pisalem wczesniej
rano chcialbym sobie biegac wolno i tak, zeby sie tluszcz latwo spalal(nie do zadyszki bo tak mi powiedzieli zeby nie biegac), a popoludniu zawsze ide na kosza(tartanowe boisku,jest very cool) i gram ze wszystkimi. Powiem ze moj wyskok przez miech sie naprawde poprawil, szybkosc tez, ale chce wiecej(poprawil sie minimalnie, ale...to juz cos
). Wiec jak, moge?( boje sie odpowiedzi w stylu "ty idioto! to za duzo..idz sadz buraki maslane bo tylko do tego sie nadajesz " itp.
), ale kazda krytyke przyjme na klate...
_ __ _ __ _ __ _ __ _ __ _ __ _ __ _ __ _ __ _
---==={
Kontroluj przeszłość, by chronić przyszłość...
}===---
*...ale odpowiadając na twoje pytanie, em tak-jednak jestem super HEROSEM
*Członek i Szef wyimaginowanej przez chory mój umysł mafji "STRAŻNIKÓW CZASU" !
nareszcie robie cos ze soba..koncze(30.06 koniec) moje ACT na rzezbe a dzisiaj zaczalem trening na wyskok. Chce do konca doprowadzic act, ale wyrzucilem z niego trening nog(tylko przysiady z lekkim obciazeniem zostawilem) na rzecz Air Alert II(to wlasnie ten na wyskok), ktory robie zaraz po ACT. Chcialem sie zapytac czy jest rozwaznym wyjsciem jeszcze bieganie rano + granie prawie caly dzien w kosza jako aeroby(zrzucilem w miech 5 kg. co mnie troche dobilo ale widac juz baaardzo moje miesnie nog i klaty).
Acha ACT:( *--usuniete cwiczenie)
1. Spiecia
**2. Przysiady ze sztanga (lub z jakims dodatkowym obciazeniem bo chyba masz tego malo)
*3. Uginanie nogi w staniu z przywiazanym do kostki ciezarkiem
4. Pompki na poreczach (krzeslach)
5. Unoszenie ramion na boki ze sztangielkami
6. Wyciskanie sztangi w staniu lub jezeli masz za malo obciazenia robisz pompki w staniu na rekach w oparciu o sciane.
7. Wioslowanie sztanga lub sztangielka (w zaleznosci od tego gdzie masz mozliwosc wiekszego dodania ciezaru, oczywiscie ciezaru na towje mozliwosci. Chodzi o to, zeby to nie byl ciezar ktorym mozesz zrobic np. 40 powt. a te 12-15)
8. Unoszenie tulowia z lezenia przodem.
9. Uginanie ramion ze sztanga (lub sztangielkami)
10. Pompki w podporze tylem
11. Uginanie nadgarstkow pdchwytem i nachwytem ze sztanga lub sztangielka
*12. Wspiecia na palce w staniu lub w siadzie ze sztanga na kolanach
**-pisalem wczesniej
rano chcialbym sobie biegac wolno i tak, zeby sie tluszcz latwo spalal(nie do zadyszki bo tak mi powiedzieli zeby nie biegac), a popoludniu zawsze ide na kosza(tartanowe boisku,jest very cool) i gram ze wszystkimi. Powiem ze moj wyskok przez miech sie naprawde poprawil, szybkosc tez, ale chce wiecej(poprawil sie minimalnie, ale...to juz cos

_ __ _ __ _ __ _ __ _ __ _ __ _ __ _ __ _ __ _
---==={

*...ale odpowiadając na twoje pytanie, em tak-jednak jestem super HEROSEM
*Członek i Szef wyimaginowanej przez chory mój umysł mafji "STRAŻNIKÓW CZASU" !