nie lubie juz patrzec na siebie w lustrze, nie chce zeby mi robiono zdjecia,nie mieszcze sie w swoje ubrania noi moj maz deliktnie mi codziennie przypomina o tym jakim jestem PAMPUSZKIEM :)codziennie walcze sama ze soba zeby nie wpasc w ponownie w depresje
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
to ułóz sobie diete i zacznij się ruszać....narzekaniem nic nie zmienisz
Stop wishing start doing
...
Napisał(a)
katrucia: masz juz jeden temat i widze, ze obliques odezwala sie do ciebie wiec na pewno pomoze jak nalezy
1 temat wystarczy
misterjo: fajnie wszystkich pouczasz, zostac modem

1 temat wystarczy

misterjo: fajnie wszystkich pouczasz, zostac modem

Nie krępuj się z tym SOG'iem, no dalej!
http://www.sfd.pl/WPC_fan/Blog/Redukcja-t543349-s22.html
...
Napisał(a)
Nie pouczam , ale zobacz. Ona tylko narzeka , a nic konkretnego nie napisała, że chce to zmienić tylko się żali. No sory, ale na co to komu, to nie grupa wsparcia. A już nie będe nic pisał, ale zakładane teraz tematy to są ułoży mi ktoś dietę bo nie umiem, lub nie chce mi się i to jest wkurzające nie sądzisz ?? Czy tak trudno jest poczytać przez parę dni forum i nauczyć się podstawowych rzeczy o diecie i treningu ? A gdyby chciała coś zmienić to poczytała by ułożyła jako taką dietę i dodała aeorby , a tu nic.
Zmieniony przez - misterjo w dniu 2010-01-14 14:37:45
Zmieniony przez - misterjo w dniu 2010-01-14 14:37:45
...
Napisał(a)
ona nie prosi o diete. pomylia sie, zalozyla drugi temat poprawnie i obliques juz jej pomaga.
napisala cos konkretnego,ze jest na skraju depresji. to nie jest grupa wsparcia, ale ona takiego potrzebuje i wiem, ze dostanie je od obli bez glupiego gadania.
w takich przypadkach jak nie ma sie nic konkretnego do powiedzenia to serio lepiej nie mowic nic bo to nie jest 14-latka, ktora walnie focha i nie wejdzie juz nigdy na forum po czym pobiegnie po czipsy tylko powazna osoba z problemem
napisala cos konkretnego,ze jest na skraju depresji. to nie jest grupa wsparcia, ale ona takiego potrzebuje i wiem, ze dostanie je od obli bez glupiego gadania.
w takich przypadkach jak nie ma sie nic konkretnego do powiedzenia to serio lepiej nie mowic nic bo to nie jest 14-latka, ktora walnie focha i nie wejdzie juz nigdy na forum po czym pobiegnie po czipsy tylko powazna osoba z problemem

Nie krępuj się z tym SOG'iem, no dalej!
http://www.sfd.pl/WPC_fan/Blog/Redukcja-t543349-s22.html
...
Napisał(a)
Fakt pomylilam sie a potem poprawilam.Nie potrafie sama sobie ulozyc diety i dopasowac zestawu cwiczen i dlatego wlasnie tu szukam pomocy.Bo myslalam ze do tego sluza te strony ...i bynajmniej sie nie uzalam tylko szukam pomocy.:)
...
Napisał(a)
jesli szukasz pomocy to sie swietnie sklada .
www.sfd.pl/search.asp
zapewne jest tam wszystko co potrzebujesz wiedziec.
www.sfd.pl/search.asp
zapewne jest tam wszystko co potrzebujesz wiedziec.
ziomus polej ,jordan gouda jordan gouda wodna wodna wodna wodna zbliza sie koniec chlodna bomba bomba bomba - k***A ZASNOLEM !
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!