...
Napisał(a)
01Storm01mozesz i na koniec ale wtedy dał bym wiecej np 1000j ed 15dni
Bez przesady

Hcg daj w srodku i na koniec, a najlepiej 500 dwa zy w tygodniu od 3 tyg do konca cyklu
...
Napisał(a)
Panowie co sądzicie aby po tym cyklu po odbloku pojechac od razu wino z oxandrolonem ?
...
Napisał(a)
lestat1986 moze i przesada ale kiedys tak robiłem i lepiej sie czułem na pct szczególnie o środkach typu deka halotestin(niby halo) bo cykle typu test +lajtowe środki to 5000j styknie napewno mnie szybko łapie atrofia i daje hcg co 6tyg kwestia dawki i organizmu
pogorya wino z oxą bez testa to na co na rzeźbe ,że bez teścia ?
orlowski19 czytaj cały post a nie cyferkujesz jest napisane owsianka ryz poza tym ilośc wegli niezalezy od robienia masy a liczba kalorii bo na diecie tłuszczowo-białkowej bez wegli tylko warzywa tez idzie zrobić mase i to uważam lepszą jakościowo niz byś używał wegli
pogorya wino z oxą bez testa to na co na rzeźbe ,że bez teścia ?
orlowski19 czytaj cały post a nie cyferkujesz jest napisane owsianka ryz poza tym ilośc wegli niezalezy od robienia masy a liczba kalorii bo na diecie tłuszczowo-białkowej bez wegli tylko warzywa tez idzie zrobić mase i to uważam lepszą jakościowo niz byś używał wegli
...
Napisał(a)
jak chcesz dalej lecieć z cyklem to nie rób pct
treningi,suplementacja,odblokowanie [email protected]
...
Napisał(a)
01Storm01 chodzi mi o złapanie z 4kg dobrego mięsa no i oczywiście siła i wytrzymałość. Trenuje sporty walki więc za duża masa nie jest mi aż tak potrzebna :)
...
Napisał(a)
lodzianin1 czyli od razu lecieć z oxa i winem ? w jakich proporcjach i jak z odblokiem po tym wszystkim ?
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Poprzedni temat
omnadren meta wino
Następny temat