Właściciele oraz moderatorzy SFD.pl są zdecydowanymi przeciwnikami stosowania dopingu farmakologicznego w sporcie.
Stosowanie dopingu jest nieuczciwym i niemoralnym zachowaniem. Doping jest sztucznym, nienaturalnym sposobem
podnoszenia wydolności organizmu. Stosowanie dopingu jest zawsze niebezpieczne oraz niesie ryzyko utraty zdrowia
a nawet życia. Czym bardziej amatorskie podejście do tego zagadnienia tym większe potencjalne ryzyko.
Absolutnie nigdy nie należy stosować jakichkolwiek farmaceutyków bez konsultacji z właściwym lekarzem prowadzącym.
Dział doping służy wyłącznie wymianie informacji, a informacje zawarte w nim nigdy nie mają charakteru
instruktażowego i absolutnie jako takie nie mogą być traktowane. Wypowiedzi moderatorów jak i innych użytkowników
działu nie są wytycznymi co do sposobów i metod stosowania farmaceutyków; chyba, że dana osoba jest znana jako
lekarz właściwej specjalizacji, a jej dane zostały przez nią uczciwie podane w profilu i zweryfikowane przez
właścicieli forum. Mimo to właściciele serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za ich doradztwo w tym zakresie (obecnie brak takich osób).
Nakłanianie do stosowania dopingu jest przestępstwem i jest postrzegane przez właścicieli portalu jako skrajnie naganne,
konsekwencją czego jest wykluczenie z grona użytkowników serwisu. Wszelkie ujawnione próby kupna lub sprzedaży
farmaceutyków za pośrednictwem forum będą z całkowitą konsekwencją eliminowane a osoby uczestniczące w procederze i
ich dane będą ujawnione organom ścigania. Uprzejmie prosimy o natychmiastowe reakcje i kontakt w przypadku napotkania na
naszym forum powyższych zjawisk i sytuacji. Pomoże nam to w zachowaniu bezpieczeństwa użytkowników oraz legalności funkcjonowania forum.
Szacuny
0
Napisanych postów
24
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
586
Witam,
Mam zamiar zrobić cykl składający się z:
Boldenonu,Omki,Winka,Metki - taki zapis był początkowy kolejność przypadkowa.. Ale gdy przeczytałem opinie o Mdrolu zakupiłem tego dość sporo (zapas na 2 lata xD)
1-4 Metka ale chyba mdrol wsadzę a metke wrzucę po mdrolu?
1-12 omka 750-1000
4-12 wino inj 40mg eod
1-12 bold 500mg
potem 12-16 Prop i może polecę jeszcze z boldkiem bo podobno od 3 do 6mc spokojnie można brać.
Odblok standardowo to co trzeba.
Zaraz ankiete wypełnię
A i na cyklu bedzie dieta ostra + suple białko,bcaa itd..
Zmieniony przez - gregor_ian w dniu 2010-02-28 21:27:38
Bo życie jest zbyt krótkie by być małym
Andreas Munzer
Szacuny
5
Napisanych postów
382
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
3784
Widzialem kolegi foty i rzeczywiscie moze byc tam te 70-75cm.
A cykl wcale nie jest gruby wg mnie. Nie biorac pod uwage tych orali i winka.
Da chłopak rade.
Szacuny
0
Napisanych postów
24
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
586
1. WIEK:18
2. WAGA:95
3. WZROST:188
4. WYMIARY:
-biceps:43
-klatka:Nie pamiętam ale jest ok ;]
-udo:nie mierzę
-talia:cos kolo 75? może 70
5. STAŻ NA SIŁOWNI:3 lata
6. DIETA:Będzie
-białko:3g
-węglowodany:4
-tłuszcz:
7. ILE I JAKIE PRZEBYTE CYKLE STERYDOWE:Standardowe 2 cykle. 2x 10 deki greckiej + tesciak nie duzo tego było.
8. TRENING:Na dobra jakość mięśni
9. CEL CYKLU:Maso/rzeźba że tak się wyrażę :)
10. ODSTĘP CZASOWY PO OSTATNIM CYKLU:nie pamietam, z 2mc.. może 3
11. POZIOM BF%:Niski.
12. TENDENCJA DO TYCIA/CHUDNIĘCIA (typ budowy):Nie mam otyłej sylwetki ;]
13. STAN ZDROWIA:Idealny
14. SKŁONNOŚĆ DO ŁYSIENIA LUB POROSTU OWŁOSIENIA:No no porost xd
15. PPM (podstawowa przemiana materii):
16. WYNIKI SIŁOWE:
-klata:cos kolo 130kg;]
-martwy ciąg: 120 seryjka
-przysiad:100 seryjka;]
Andreas Munzer
Szacuny
0
Napisanych postów
24
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
586
No z omka przesadziłem bo wpisałem największe dawki a tak to będzie planowo wyglądało.
1 tyg. - 2 ml
2 tyg. - 2 ml
3 tyg. - 2 ml
4 tyg. - 3 ml
5 tyg. - 3 ml
6 tyg. - 3 ml
7 tyg. - 4 ml
8 tyg. - 4 ml
9 tyg. - 3 ml
10 tyg. - 2 ml
11 tyg. - 2 ml
Andreas Munzer
Szacuny
15
Napisanych postów
1012
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
5533
1-4 metka ale chyba mdrol wsadzę a metke wrzucę po mdrolu?
1-12 omka 750-1000
1-12 wino inj 40mg eod
1-12 bold 500mg powiem ci tak o kant hooja rozbic ten cykl
Szacuny
0
Napisanych postów
24
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
586
No ja wiem że to orale, dam rade może winko w strzałach wezmę mój znajomy miał podobny cykl też w moim wieku tylko zamiast mdrolu szamał Antka, i poszedł na tym dość dużo;) znajomy też w moim wieku, ja wszystko przemyślałem skutki uboczne też znam itd. I wiem że mdrol mocno ryje:D a metke chyba wywale;], No talia 70-75 coś kolo tego;] jak ostatnio z kumplem mierzyłem.
Zmieniony przez - Jay1991 w dniu 2010-02-28 12:10:20
Andreas Munzer