Mianowicie mam pytanie zaczynam dopiero cwiczyc a wlasciewie cwicze juz 2 miesiac i czy moglbym cwiczyc biceps co 2 dzien czyli w moim planie co trening czy raczej zmienic plan na pon.wt-wolne,sroda,czwartek,piatek-wolne,sobota i biceps cwiczyc w srode i w sobote prosze odpowiedziec
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Najnowsza odpowiedź. Aktualizacja:
tam w tym twoim planie to pisza ze szkoda kregoslupa a ja chce jeszcze go miec ja wlasciwie jestem pocztkujacy takze taki plan to dopiero min. za pol roku 

...
Napisał(a)
Ćwicz bicepsy raz w tygodniu, więcej nie znaczy lepiej.
mundur niebieski, orzeł żelazny, zabiłeś dziecko, jesteś odważny...
nie odpowiadasz za swoje czyny, polska policja to sk***ysyny
...
Napisał(a)
gosciu niema sensu robic ciagle bica!! ale rozumiem panuje moda klubowa i plazowa na biceps i klatke
cwicz raz w tygodniu max 2 neiwiecej :)

...
Napisał(a)
dzieki moze dlatego ze zaczynam nie moge zrozumiec dlaczego jest tak ze cwiczac bica 1 w tygodniu sa lepsze efekty jak gdyby sie cwiczylo go 4 razy w tyg z dziennymi przerwami ale spoko sproboje jak mowiicie
...
Napisał(a)
Odpowiedź jest prosta, podczas treningu kulturystycznego zrywają ci się włókna mięśniowe, daje to impuls do mózgu: "trzeba je zregenerować, najlepiej żeby było ich więcej, bo jest takie zapotrzebowanie" i wtedy następuje regeneracja (włókna odrastają, czasem ze zwiększoną ilością, mówimy wtedy o przyroście
, a jak ćwiczysz 4 razy w tygodniu to niby kiedy ma ci bicek urosnąć jak tak często zrywasz w nim włókna?

...
Napisał(a)
a kiedy bedzie widac efekty jesli bede cwiczyl bica 2 razy w tyg. do wakacji bedzie cos widac??? a i po tych 2 miechach mam 30 mialem 29 po trening niecale 31
...
Napisał(a)
sezonowiec
gosciu za pozno :) do wakacji gowno zrobisz za malo czasu miesnie nie rosna w miesiac 2 czy 3!!

...
Napisał(a)
moim zdanien,jesli cwiczysz dosc intensywnie na bicepsy (bo chcesz zeby urosły szybko) to cwiczac raz w tygodniu dajesz im odpoiwedni czas na regeneracje,a gdy stworzysz im odpowiednie warunki pomiedzy treningami uzyskasz jeszcze lepsze efekty,tak jak juz tu ktos powiedział ze wiecej nie znaczy lepiej...miesnbie musza sie zregenorowac...a jesli bedziesz za czesto cwiczyc nie dasz im na to szans i bedziesz stał w miejscu
pozdro
pozdro

...
Napisał(a)
Dziex. CENTER88 nie jestem sezonowcem dopiero zaczynam i po prostu jestem.... napalnoy jak kazdy poczatkujacy i dzieki ze mnie naprowadzilisce jak cwiczyc OBIECUJE ZE WROCE Z TYM TEMATEM ZA POL ROKU I NAPISZE O ILE ZWIEKSZYLY MI SIE OBWODY A WY OCENICIE OK?? OTO terazniejsze :
biceps-30
przedramie-26
klatka-94
nog nie cwicze bo za wczesnie
biceps-30
przedramie-26
klatka-94
nog nie cwicze bo za wczesnie
...
Napisał(a)
gang555ster...sory nie przeczytałem co co napisałes..zagalopowałem sie ale i to i to dobre hehe a i tak bedzie robic co bedzie chciał
trzymajcie sie
trzymajcie sie

Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!