Javen saste bachtale !
Me som rakli
...
Napisał(a)
Kiedy wstałem rano poczułem silny ból w brzuchu , skierowałem się prosto do toalety , ale zanim tam dotarłem niespodziewanie zwieracze mi puściły i pociekło po nogawce . Kiedy idę przez miasto słyszę ciche mlaskanie dochodzące z odbytu . Wstydzę się iść z tym do lekarza , a to bardzo krępujące , ponieważ nierzadko w towarzystwie ktoś pyta : "Co tak śmierdzi?!" Proszę o pomoc fachowców.
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
nie masz się co wstydzić lekarzy.
nie takie rzeczy widzieli.
idź do lekarza rodzinnego.
obserwuj siebie, moze te luźne stolce pojawiają się z jakiejś okreslonej przyczyny...?
od dawna tak masz?
p.s.
bez takich docinek.
nie takie rzeczy widzieli.
idź do lekarza rodzinnego.
obserwuj siebie, moze te luźne stolce pojawiają się z jakiejś okreslonej przyczyny...?
od dawna tak masz?
p.s.
bez takich docinek.
...
Napisał(a)
lekarz
XXX Boofi XXX
Hard Core Straight Edge
"Blood and Guts bro , thats the way it goes !!" - lifter ?
Nie dyskutuj z d****em. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu a potem pokona doświadczeniem.
...
Napisał(a)
Wizyta u lekarza zaliczona . Okazało się , że zaszkodziło mi ... mleko
Rzeczywiście piłem go bardzo dużo
To przestroga dla wszystkich : w nadmiarze nic nie jest dobre .

Javen saste bachtale !
Me som rakli
...
Napisał(a)
noo pewnie nie tolerujesz tez za bardzo laktozy
XXX Boofi XXX
Hard Core Straight Edge
"Blood and Guts bro , thats the way it goes !!" - lifter ?
Nie dyskutuj z d****em. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu a potem pokona doświadczeniem.
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!