Witam jesli nigdy nie stosowałem kreatyny cm3 jest szansa na dobre efekty mam puche z forum 250g nie za mało?
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
Masz problem z przybraniem na wadze lub zgubieniem zbędnych kilogramów?
Indywidualne plany dietetyczne i treningowe
- 23 383 spalonych kg tłuszczu
- 27 059 zbudowanych kg mięśni

...
Napisał(a)
witaj.
cm3 czyli jablczan kreatyny to polaczenie kwasu jablkowego z monohydratem, wiec jak reagowales dobrze na mono, to jablko powinno rowniez sie sprawdzic
250g to troche malo, bo trzeba liczyc ze masa czasteczki kreatyny w formie jablczanu jest pomniejszona o ilosc kwasu jablkowego. zdecydowanie dokupilbym drugie tyle na porzadny cyklon
chyba, ze planujesz dluzsza suplementacje, to daj 5g dziennie i dokupis zjak skonczy sie suplement
cm3 czyli jablczan kreatyny to polaczenie kwasu jablkowego z monohydratem, wiec jak reagowales dobrze na mono, to jablko powinno rowniez sie sprawdzic
250g to troche malo, bo trzeba liczyc ze masa czasteczki kreatyny w formie jablczanu jest pomniejszona o ilosc kwasu jablkowego. zdecydowanie dokupilbym drugie tyle na porzadny cyklon

chyba, ze planujesz dluzsza suplementacje, to daj 5g dziennie i dokupis zjak skonczy sie suplement
...
Napisał(a)
TomQ-MAGwitaj.
250g to troche malo, bo trzeba liczyc ze masa czasteczki kreatyny w formie jablczanu jest pomniejszona o ilosc kwasu jablkowego. zdecydowanie dokupilbym drugie tyle na porzadny cyklon![]()
Mono wchodziło ok , cm3 łącze z Bcaa i w niedobrze białko WHEY protein 908g mam nadzieję że wejdzie dobrze.
...
Napisał(a)
Przy tej też muszę pić tyle wody co przy mono ?U mnie to wygląda tak że brałem około 150g zwykłego mono i teraz od razu dałem cm3
...
Napisał(a)
pij tyle ile potrzeba. nie pchaj w siebie wody na sile
...
Napisał(a)
Nie ma potzreby tyle pić. To nie polepszy efektów kreatyny, a nadmiar wody też jest szkodliwy.
1
Gdyby ilość pieniędzy, jakie posiadamy, zależała od tego, jak traktujemy innych ludzi, bylibyśmy milionerami.
...
Napisał(a)
Pytanie nie brzmi ile jesteś w stanie wypić, tylko ile potrzebuje twój organizm
Jak potrzebuje 3l, a wypijesz 5l, bo jesteś w stanie wypić 5 to wcale dobrze nie robisz, wręcz robisz źle.

Jak potrzebuje 3l, a wypijesz 5l, bo jesteś w stanie wypić 5 to wcale dobrze nie robisz, wręcz robisz źle.
1
MODERATOR DZIAŁU "INNE DYSCYPLINY"
Instruktor Kulturystyki
http://www.sfd.pl/[blog]_Brudna_miska_by_georgu-t1156013.html
...
Napisał(a)
ja w okresie zimowym nawet pije 2,5l dziennie, gdzie w lato na takiej ilosci bym wysechl jak wiorek hehe
...
Napisał(a)
U mnie wktualnie wpada w DNT ok 2l, w DT ok 3l. W lecie było tego więcej 

MODERATOR DZIAŁU "INNE DYSCYPLINY"
Instruktor Kulturystyki
http://www.sfd.pl/[blog]_Brudna_miska_by_georgu-t1156013.html
...
Napisał(a)
Ok ogranicze trochę wodę a jest możliwe że cm3 może wejść słabo bo przed brałem zwykły mono ? Chodzi o to że np organizm mógł się przyzwyczaić ..
Polecane artykuły