"przegrywałem całe życie... dla tego odniosłem sukces"
...
Napisał(a)
Siema. Mam pytanie - czy normalne jest to, że zawsze na początku cyklu treningowego mam spadki w obwodzie ramienia ? czy tak nie powinno być ? dajmy na to, że skończyłem jeden plan treningowy, miałem z 2-3 tyg przerwy i zacząłem kolejny - i przez pierwsze 2-4 tyg mam łapę na spadkach :/ potem wraca do normy, albo idzie w górę. Ale to trochę dziwne. Tak samo miałem na cyklu na kreatynie - 4 tygodnie i nic - a nawet lekko mi spadło i nagle z dnia na dzień skoczyło mi 1.5 cm i potem dobiło do 2 cm więcej 6 tygodnia skończyłem cykl. i mam tak zawsze - nie mam pojęcia czemu.
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
Z białkiem SZTOS łatwiej zdobędziesz prawdziwie SZTOS formę!
16 porcji w opakowaniu, w tym 19g białka w 1 porcji!
Sprawdź
...
Napisał(a)
Przyczyn może być wiele, nie sposób zgadnąć, bo przy braku informacji o wszystkich istotnych czynnikach mamy zgadywankę.
Wypełnij ankietę działu ze szczególnym naciskiem na przebieg diety i opisz dokładniej problem wraz z towarzyszącymi zmianami w treningu i innych obwodach, co jest niezwykle istotne.
Wypełnij ankietę działu ze szczególnym naciskiem na przebieg diety i opisz dokładniej problem wraz z towarzyszącymi zmianami w treningu i innych obwodach, co jest niezwykle istotne.
Poprzedni temat
Uginanie ramion ze sztanga siedzac
Następny temat
pobudzenia , panika,bezsennosc po treningu silowym,
Polecane artykuły