Witam, mam 17 lat i 195 cm i 95kg. Moim celem jest zrobienie wsadu w koszykówce. Do tej pory nie robiłem żadnych ćwiczeń i końcówka palców złapie się obręczy. Chce jednak skakać wyżej i w końcu zapakować. Wiec proszę was, jakie ćwiczenia wykonywać w domu ( bo chodzenie na siłownie raczej nie wchodzi w grę) i fajnie aby te ćwiczenia nie zniszczyły mi stawów.
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
https://www.sfd.pl/Ćwiczmy_razem!_wyskok_vol.5-t1000226.html to już 5 odsłona tematu jeszcze był vol 1, 2, 3 i 4, tam masz już gotowe plany rozpisane
Gdyby ilość pieniędzy, jakie posiadamy, zależała od tego, jak traktujemy innych ludzi, bylibyśmy milionerami.
...
Napisał(a)
Mam 182 cm i jak grałem w kosza to palcami sięgałem kosza, bez specjalnych ćwiczeń innych niż sama koszykówka. Więc powinieneś mieć łatwo.
...
Napisał(a)
Niekoniecznie. To że ktoś jest wyższy nie znaczy że z automatu będzie mieć lepszy wyskok
"Będąc na diecie najważniejsze jest, by wieczorem zasnąć, zanim się zechce żreć"
...
Napisał(a)
Ja też byłem wysoki w kalsie 187 cm ale inni skakali wyzej, miałem kolegę wzrost ok 195 cm i drugiego, ok 175 i jak graliśmy w siatkę to ten niższy spokojnie go blokował
Gdyby ilość pieniędzy, jakie posiadamy, zależała od tego, jak traktujemy innych ludzi, bylibyśmy milionerami.
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Poprzedni temat
Trening do oceny PUSH , PULL & FBW
Następny temat