Szacuny
8
Napisanych postów
252
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
1309
Moi kumple i ja już jesteśmy dorośli także wiesz.... Moim zdaniem zdrowy tryb życia nie ma żadnego znaczenia jeśli chodzi o wzrost. Co innego jeśli chodzi o mięśnie.
Ty sie dobrze odżywiasz ćwiczysz a też jesteś przecież niewysoki podobnie jak ja.
Szacuny
1
Napisanych postów
267
Na forum
20 lat
Przeczytanych tematów
1544
tez mysle ze to nie ma znaczenia, przyklad wlasnie dresy z osiedla itd. Raczej sie nie odzywiaja zdrowo lykaja mete w wieku 16 lat, pozniej bija kox do tego duzo dragow i codziennie po kilka piwek obowiazkowo. I jakos nie znam znadnego co ma ponizej 180 cm...
Za to znam ludzi ktorzy sie odzywiaja dobrze itd i sa niscy 175cm
Co do lasek to nie mowie ze wszystkie maja ponad 170 (chociaz te mlodsze orczniki to rzeczywiscie wiekszosc ma ok 168-175) mniejsze raczej trduno znalezc, starsze rzeczywiscie sa nizsze, ale ja nie lubie starszych
A co do tego ze stres wyplywa na wzrost. To ja sie nieprzejmowalem wzrostem i wogolen ie zauwazalem ze jestem za niski - do 3 klasy liceum, myslalem ze wszystko jest ok, moze jeszcze podrosne troche itd. No jak widac nie uroslem
Szacuny
8
Napisanych postów
252
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
1309
Ale nie ma co sie przejmować tym wzrostem. Tak czy inaczej ludzie rosną teraz bardzo szybko. Jak sam słusznie zauważyłeś wzrost powyżej 1,8 m to już prawie każdy ma. Nic na to nie poradzimy że ludzie są coraz wyżsi. Dzieci które obecnie mają ok. 10 lat pewnie będą już miały po te 1,9 m.